Интимно

Любовен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

Обрати в любовта

29.10.2018г. / 12 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В последните дни на октомври и първите на ноември, миналото ще напомни за себе си. Това ще се дължи на ретроградните Венера и Уран и ще доведе до обрати в любовния живот. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Между вас и половинката ви определено се случва нещо, което се нуждае от внимание. Възможно е финансови затруднения да се окажат причина за спорове, чувство за несигурност. Венера е ретроградна във вашия сектор на взаимоотношенията в сряда и ще ви напомни какво в любовния ви живот има нужда от поправка. Може да става въпрос за пари или нещо друго в този смисъл.

Телец

Тази седмица, Венера, която понастоящем е ретроградна в партньорския ви сектор, ще се противопостави на Уран, който сега е в знака Телец. Не може да се каже какво ще се случи под влиянието на тази енергия. Възможно е да дадете втори шанс на някого, знаейки дълбоко в себе си, че той няма да се промени. Друга възможност е партньорът ви да се покаже в светлина, в която не сте очаквали да го видите.

Близнаци

От 5 октомври, планетата на любовта Венера зае своята ретроградна позиция, което наложи промени не само във финансов и любовен план. Що се отнася до романтиката и любовния ви живот, тази седмица ще решите дали да дадете на някого втори шанс. Нещата ще са леко сложни. Ако се намирате във връзка, с половинката ви е напълно възможно да усетите затишие на любовните искри, но това е само временно.

Рак

Драмата в любовния ви живот може да достигне своя връх. Възможна е раздяла, ако скоро сте се запознали с някого, тъй като той или тя ще ви разочароват по някакъв начин. Ако това се случи, не губете вярата си в любовта.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
stremia se da spodeliam vajni ne6ta s mujut , kogoto obojavam i toi go znae . znae i otno6enieto mi kum rabotata koiato ima . gledam da ne propuskam li4ni ne6ta , koito sa vajni za dvama ni. polagam usilia da sum okolo mego kogato i toi moje . tova sa normalni detaili
отговор Сигнализирай за неуместен коментар