Интимно

15 причини да се радвате, че сте необвързани по празниците

Празниците крият много нови възможности за романтични преживявания

22.12.2018г. / 06 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Коледните и новогодишни празници са любимо време в годината. Всичко е по-красиво, имаме по-дълга празнична ваканция, настроени сме романтично, но... сме необвързани. Чувстваме се малко като Бриджит Джоунс, остава само да си купим дневник и да започнем да записваме случващото ни се, надявайки се да споменем и нещо в любовен план.

Вместо да се съжаляваме, трябва да преброим всички плюсове на това да сме необвързани по време на празниците, а те не са малко. Ние събрахме 15 добри причини да не съжаляваме, че тази година няма да сме в компанията на партньор.

1. Не е нужно да разделяте времето между семейството на партньора си и вашето семейство. Можете да направите каквото искате през това време на годината.

2. Не е нужно да се притеснявате дали ще оставите добро впечатление в роднините на партньора ви, защото ще си спестите подобна среща, както с роднините, така и с приятели, които не се знае дали бихте харесали.

3. Можете да планирате самостоятелно пътуване или екскурзия с приятели.

Защо пак се връщам при Него?

4. Ще спестите пари от подаръци за него, за роднините му, с които може да поглезите себе си.

5. Може да спите, да се излежавате, каквото си поискате, докато сте в уюта на собствения си дом или хотелска стая по време на пътуване.

6. Със сигурност ще може да изберете къде да прекарате забавно празниците, а и няма да липсват оферти за партита, които може би не бихте посетили, ако бяхте обвързани.

7. Сега е моментът да наваксате време с вашите роднини и приятели.

7 урока, които научихме от „Сексът и градът“

8. Празниците крият много нови възможности за романтични преживявания.

9. Може да гледате любимите си романтични коледни филми.

10. Вие харесвате коледна музика? Е, когато си необвързан, не се притесняваш дали половинката би приела това за нещо хубаво и няма да спорите за избора на музика.

Свързани статии

11. Защо не организирате домашно парти с избрани от вас приятели?

12. Необвързаните винаги могат да създадат свои празнични традиции.

13. Няма да се притеснявате за това дали ще оправдаете нечии очаквания.

14. Знаете ли, че по това време на годината стават най-много раздели? Е, тъй като вие така или иначе сте необвързани, ще си спестите празничните драми.

15. Единственият човек, когото трябва да направите щастлив, сте вие самите!

Коментирай