Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 декември 2018

Ще усетим влиянието на ретроградния Меркурий

03.12.2018г. / 11 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Новолунието тази седмица ви дава възможността да „рестартирате“ живота си. Това космическо събитие ще бъде свързано с Юпитер, който сега пътува през вашия знак. Сега ще направите равносметка за това от какво се нуждаете в любовта. Кого искате? Какво искате? Вземете си го, Стрелци!

Козирог

Някои от вас е възможно в последните няколко седмици да са получавали смесени сексуални сигнали. Е, сега всичко ще може да ви се изясни. Меркурий е ретрограден в Скорпион и пътува през вашия сектор на приятелството от 1 декември. В резултат на това е възможно да сте приели нещата малко объркано и да не сте сигурни дали има химия между вас. След четвъртък ще може да направите избора, който е подходящ за вас.

Свързани статии

Водолей

Ако сте имали някакво объркване относно посоката на живота ви или кариерата, сега ще започнете да се чувствате по-сигурни за това по кой път да поемете. Има вероятност човек, с когото скоро сте се запознали, не само да ви даде съвет за вашия избор, но и да докосне сърцето ви по определен начин. Ще бъдете благодарни.

Риби

Представителите на зодия Риби ще се чувстват дезориентирани, когато става въпрос за любовния им живот. Любов ли е или е привързаност? Това физическо привличане толкова ли е силно, че не виждате истинската причина, поради която не бива да сте вече в тези взаимоотношения? Истината е, че в даден момент изпитвате силни чувства към даден човек, в друг – сте напълно объркани. Вероятно се замисляте дали няма някой по-добър за вас.

Коментирай