Интимно

Знаци, че сте готови да обичате отново

Спомените за миналото не предизвикват отрицателни емоции

06.12.2018г. / 07 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е изпълнена с положителни и отрицателни емоции. За някои съществуването в любовна връзка е спасение от самотата. Други предпочитат да не бъдат в неподходящи взаимоотношения. Ако сте от вторите, вероятно се чудите дали сте готови за нова връзка. Има няколко ясни признака, че може да направите стъпката и те са:

Спомените за миналото не предизвикват отрицателни емоции

Наскоро сте видели бившия си и с радост сте осъзнали, че при срещата ви емоции като гняв, нервност, подкосяване на коленете, които преди сте изпитвали сега ги няма. Сещате се за миналото ви и дори да не е било от най-добрите, сте успели да извлечете важни уроци от връзката ви. Това са само част от знаците, че вече се фокусирате върху вашето бъдеще с нова любов.

5 реплики, от които се нуждае всяка връзка

Не се страхувате от самотата

Самотата е онова усещане след края на връзката, което може да ни накара да се дистанцираме от приятели, забавления, нови възможности, срещи, за да седим у дома и да се самосъжаляваме. Но ако вие сте от тези, които не се страхуват вече от самотата, успели сте да намерите нови радости в живота, вече сте готови да обичате отново.

Имате свои собствени интереси и приятели

Когато се намираме в любовна връзка, малко или много започваме да приемаме интересите на нашия партньор. Връзката се разпада, но някои от тези интереси продължават да са част от живота ни. Но ако вие имате ваши хобита, интереси, близки приятели, които не сте забравили по време на връзката ви и не сте спирали да им се отдавате, значи вече сте готови за нова връзка.

10 красноречиви признака на влюбения мъж

Има любов във вас, която сте готови да споделите

Това е един от най-ясните знаци, че сте готови да продължите напред. Краят на една връзка никога не е лесен. В повечето случаи ни трябва време, за да освободим място в живота и сърцето си за нова любов. Ако вие вече усещате, че искате не само да получавате, но и да давате любов, означава че сте готови за нова връзка.

Свързани статии

Ходите по срещи

Мисълта че отново ще трябва да поговорите за себе си и че ще трябва да научите за друг човек от нулата, когато срещнете някого, вече не ви безпокои? Това подсказва, че е минало достатъчно време от края на предишната ви връзка и сте готови за ново начало.

Можете да казвате „Не“

Когато сме влюбени ни е трудно да кажем на партньора ни „Не“, когато не сме съгласни с нещо. Когато една жена е готова за нови взаимоотношения, тя се е научила да казва не на тези, с които от малкото контакти разбира, че няма да се получи нищо хубаво.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
taka e. kazala sum ne na hora , s koito niama kak da imam doverie . no ima edin muj , sukrovi6te , kogoto obojavam i obi4am bez tulkuvania . toi go znae otdavna , ot mnogo godini ,i go 4akam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар