Интимно

Любовен хороскоп за 24 – 30 декември

Истината ще боли

24.12.2018г. / 17 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Меркурий и Нептун се „разделят“ тази седмица, което ще повлияе на комуникацията с половинката. Ще предпочетем да чуем болезнената истина, отколкото да живеем в заблуда. Някои представители на зодиака ще могат да споделят с лекота чувствата си. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Въпреки празничното настроение, любовният живот на Овните може и да не върви особено гладко. Интензивност, прилив на емоции, вълнения... Всичко това ви кара да не гледате реално на нещата. Получавате ли наистина това, което заслужавате в любовен план? Не се залъгвайте. Любовта трябва да е истинска.

Телец

Любовта ви към някого е толкова интензивна, че нищо друго не изглежда да има значение в този момент. С изключение на това, че животът продължава да се движи и имате други отговорности, на които трябва да обърнете внимание. Тази седмица е напълно възможно да изпуснете какво се случва около вас заради любов. Телци, любовта е прекрасна, но обърнете внимание на живота като цяло.

Годишен хороскоп за 2019-а

Близнаци

Възможно е половинката да ви накара да се почувствате разочаровани. Ще искате да обсъдите важни въпроси свързани с работата ви. Много е вероятно любимият човек да не ви окаже така очакваната подкрепа. Не позволявайте на никого да подценява емоциите и нуждите ви, дори и на половинката ви.

Рак

Необвързаните Раци имат шанс за ново и интересно запознанство. Любовта може да се окаже и в приятелския им кръг, затова е добре да се оглеждат. Тези, които имат вече половинка до себе си ще се отдадат на много приятни мигове с любимия човек и семейството. Очакват ви прекрасни мигове, насладете им се!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
interesni tulkuvania i predlojenia za razmisul , i za bliznacite ,,,, za moia goliam bliznak ,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар