Интимно

Любовен хороскоп за 24 – 30 декември

Истината ще боли

24.12.2018г. / 17 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Лъвовете и техните партньори определено ще са настроени на любовна вълна и няма да спират да си изпращат интимни послания. Но ако отскоро сте във взаимоотношения с някого, това не е най-подходящият момент да говорите за секс. Възможно е да настъпи объркване и разочарование.

Дева

Чувствата ви ще бъдат толкова интензивни през празничната седмица, че ще сте готови да ги извадите от дълбините на душата си и да ги споделите с любимия човек. Ще сте готови да му доверите лични неща, тайни. Възможността ви да бъдете по-чувствени, ще направи периода много приятен и вълнуващ. Насладете се на хубавите моменти.

Какво ви очаква през 2019 според месеца ви на раждане

Везни

Везните ще имат възможността да проведат важен разговор с по-възрастен роднина. Неговата мъдрост, личен опит, ще им помогне да вземат решение относно това как да продължат в любовен план. Съветите, които ще ви даде може да се окажат полезни.

Скорпион

Празничната седмица няма да мине без кавги за Скорпионите. Разногласията с любимия човек може да възникнат от негова лъжа, от финансови проблеми. В какво се съмнявате, Скорпиони? Може би е добре да преосмислите любовния си живот.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
interesni tulkuvania i predlojenia za razmisul , i za bliznacite ,,,, za moia goliam bliznak ,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар