Интимно

4 знака, че между вас се заражда любов

Докосвате се повече

27.12.2018г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вие сте приятели от дълго време, а може би само от няколко месеца. Още от първия миг усещането към другия е било по-различно. Можете да разговаряте на разнообразни теми, да се забавлявате, да споделяте. Звучи приятно, нали? Но понякога между приятелски двойки настъпва следващо ниво, в което се заражда любов между двамата.

Споделяме 4 знака, които ще ви убедят, че поне с един ваш приятел сте на път да сътворите нещо истинско.

Другите забелязват хармонията ви

Когато сте сред приятели и познати, винаги се намира някой, който да ви попита дали между вас има нещо повече или пък заявява колко хубава двойка бихте били. Често нашите близки виждат романтичните искри, преди да осъзнаем, че любовта е до рамото ни.

Комплименти, които всеки мъж иска да чуе

Ежедневно си пишете, чувате се, особено късно вечер преди сън

Без дори и да сте забелязали, някак неусетно, съвсем естествено дори, вашите разговори по телефона и общуване в социалните мрежи са се увеличили. Как е минал денят ви, обсъждане на евентуални проблеми с личния и служебен живот, кой какво прави в момента, какво ще вечеряте... Тези приятни и продължителни разговори с всеки изминал ден започват да стават все по-очаквани и стойностни.

Свързани статии

Докосвате се повече

Независимо дали гледате филм в киното, разхождате се в парка, забавлявате се на парти, вие се докосвате по-често един друг в сравнение с преди. Докосване по рамото, гърба, нежно подръпване по ръката, преплитане на пръстите при поздрав... Има ли ги тези знаци между вас и вашия приятел, знайте че любовта се заражда и няма как да я спрете, а и не трябва.

Обръщате се един към друг не само по име

Ако в даден момент сте започнали да се наричате с разни умалителни, да използвате мили думи един за друг, филмови герои от ваш любим филм, дали това е случайност? Не, това е знак, че приятелството между вас е поставило основа за нещо повече. За нова любов, за ново начало и връзка.

Коментирай
Здраве и красота