Интимно

5 мъжки качества, които издават дали той е подходящ за вас

Как да не останете заблудени

02.01.2019г. / 16 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Той е чаровен, забавен, има стил, но дали е подходящ за сериозна връзка? Взаимоотношенията между мъжете и жените не спират да се развиват, да се променят. Търсейки човек, с когото да създадем стабилна любовна връзка, преминаваме през разочарованието наречено „достъпен секс“ и нищо повече или очарованието на някого толкова ни замайва, че не виждаме предупредителните знаци, че той не е подходящ.

Как да разберем за кратко време дали той е правилният избор?

Има някои доминиращи личностни черти и положителни характеристики, които подсказват за това. Вижте кои са.

Зрялост

Как може много бързо да определите дали един мъж е зрял? Просто го наблюдавайте как реагира в определени ситуации, как се отнася към хората край себе си и особено обслужващ персонал. Вечерята ви се бави, келнерът е объркал нещо в поръчката? Дори привидно възпитаното поведение не би могло да прикрие дългогодишните лоши навици на поведение.

10 сигурни знака, че го възбуждате

Целеустременост

Според някои експерти, за един мъж може да се разбере много по неговите цели, мечти. Ако той постоянно търси начин да се развива, целеустремен е, тогава много по-вероятно е да се чувства удовлетворен, но и да бъде добър за партньор.

Дружелюбен ли е

Някои мъже се решават на по-сериозна стъпка или пък не, водейки се по своите приятели. Може да научите много за качествата на един мъж, от това какви са неговите близки приятели. Зрели ли са приятелите му? Споделят ли вашите ценности? Той поддържали приятелства през годините?

Свързани статии

Достъпност

Повечето представители на силния пол са емоционално недостъпни. Причините за това могат да бъдат много. Неизлекувана минала връзка, ако не търси сериозни взаимоотношения, ако е твърде фокусиран върху работата, приятелите, хобито... Ако човекът до вас показва признаци на недостъпност, важно е да уточните защо това е така и да помислите дали има смисъл да бъдете във връзка, която не отговаря на вашите емоции.

Честен ли е

Няма как да изградите стабилна връзка, ако в отношенията ви още от самото им зараждане липсва честност и откритост. Малките лъжи не са безобидни, защото във времето зад тях ще започнат да се крият големите. Ето защо е важно при първия повод за съмнение да споделите, че държите той да е честен с вас.

Коментирай