Интимно

7 стъпки, които ще ви направят по-привлекателни за мъжете

Развийте своите фантазии и въображение

28.12.2018г. / 15 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има ли край вас някой специален мъж, който бихте искали да впечатлите? Привлечени ли сме от някого, искаме да дадем най-доброто от себе си... Когато става въпрос една жена да излъчва сексапил, това не се отнася нито до дрехите, които ще облече, думите, които ще каже или как ще изглежда. Привлекателността ни се заражда вътре в нас.

Ако тя липсва там, и най-секси роклята няма да ви помогне да впечатлите представителите на противоположния пол. Следващите редове ще ви разкрият няколко лесни стъпки, с които да бъдете по-привлекателни.

Приемете недостатъците си.

Това е едно от най-важните неща, които трябва да направите! Трябва да се научите да обичате себе си и да бъдете съюзник на вас самите, особено в това, когато полагате усилия да бъдете по-секси.

Развийте своите фантазии и въображение.

Помислете за това, което ви прави щастливи, какво ви кара да се чувствате красиви, женствени, което запалва огън в душата ви. Вашата идея за красота е най-важна. Само така ще може да си поставите ясна цел.

10 знака, че вие сте отровили връзката си

Усмихвайте се!

Няма нищо по-силно и по-секси от истинската усмивка. Привлекателните жени излъчват радост и удовлетворение, а усмивката им действа като магнит на мъжете. Усмихвайте се, когато го почувствате, за да поздравите или когато си взимате довиждане. Също така е важно да се опитате да култивирате вътрешното си щастие и способността да бъдете отворени за другите, за да може личността ви да бъде привлекателна, пламенна.

Фокусирайте се върху себе си.

Едно от най-лошите неща, които може да направите е да се сравнявате с други жени. Съсредоточете се върху себе си. Оценете всички положителни качества, които носите в себе си. Практики като йога и медитация ще ви помогнат да повишите вашата самооценка.

10 женски навика, които ужасно дразнят мъжете

Поддържайте положителна нагласа.

Работете, за да изчистите всякакви отрицателни мисли и да развиете положително чувство за себе си. Заменете всяка негативност с креативност, лекота и увереност. Мъжете се привличат от жени, които имат самочувствие, които го излъчват. За тях е важно отсрещната страна да има положителен поглед върху нещата, а не постоянно да се оплаква, да мрънка и да е отрицателно настроена.

Свързани статии

Вземете мерки!

Прегледайте гардероба си, обърнете внимание на прическата, фигурата. Отървете се от всички дрехи, които не са ви необходими и купете нови. Ако косата ви има нужда от освежаване, фигурата от корекции – направете го. Започнете ли да се грижите за себе си, не само ще изглеждате по-красиви, но и ще излъчвате привлекателност, защото ще я усещате.

Избягвайте това, което ви кара да се чувствате неудобно.

Най-важното нещо което трябва да избягвате, когато си мислите „искам да бъда по-секси“, е да правите неща, които ви карат да се чувствате неудобно. Въпреки че понякога е важно да излизаме от зоната си на комфорт, трябва това да не се случва насила и с цената на това да не се чувстваме добре. Това означава, че ако той харесва блондинки, не трябва да сменяте генерално цвета на косата си или ако харесва високи токчета, а на вас не са ви удобни, трябва да намерите онзи вариант, при който да е комфортно за вас.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
obojavam prekrasen 4ovek . ne jelaia vnimanieto na drugi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
анонимна ( преди 5 години )
ЖЕНИ, НЕ СЕ ПОДМАЗВАЙТЕ НА НИКОЙ МЪЖ, ЗАЩОТО Е УНИЖЕНИЕ, НЯМА НИЩО ПО-ДОБРО ДА БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ СЪС СЕБЕ СИ И ДА ИЗБЯГВАТЕ ГОЛЕМИТЕ КОМПРОМИСИ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар