Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 януари

Венера и Юпитер ще направят любовта ви по-вълнуваща

07.01.2019г. / 17 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Може да благодарите на Венера и вибрациите, които ще окаже на вашия знак. С Венера в стрелец, не само ще бъдете магнетични за представителите на другия пол, но вътрешно ще се усещате по-привлекателни. Възползвайте се от вашето сияние.

Козирог

Ако изпитвате влечение към някого, то вашите романтични фантазии може да се окажат пълна заблуда. Ако сте необвързани може да си позволите бягство от реалността, стига това да не ви нарани. В случай че сте обвързани, обърнете си повече внимание с любимия човек. Имате нужда.

Свързани статии

Водолей

Любимият човек може да ви сподели нещо, което би ви се искало да беше запазил за себе си. Друга възможност е да разберете, че той или тя са направили някакъв гаф и не на последно място, може да откриете, че ваш приятел изпитва силни чувства към вас. Какви са вашите емоции към него?

Риби

Рибите ще имат добри възможности за развитие в работата и може да се радват на подкрепата на половинката си. Той или тя може да ви помогне да изкачите професионалната стълбица на успеха по някакъв начин. Не забравяйте и за романтичните моменти.

Коментирай