Интимно

Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват

Някои са доста глуповати

21.02.2019г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жените и мъжете обикновено имат различно поведение, когато харесват някого. Нежните половинки може би са по-срамежливи в началото, докато господата могат да изглеждат глуповато, мислейки че така печелят женското внимание. Запознанството, първите срещи, опознаването са сложно нещо. Кои са най-честите грешки, които мъжете допускат в желанието си да се харесат? Вижте как действат според зодиакалния си знак.

Овен

Овенът прави твърде много планове, които му пречат да се фокусира върху настоящия момент на вашата среща. На нея ще се запитате дали имате някакво бъдеще заедно. Няма как да получите отговор на този въпрос, освен ако не ви покани на втора среща.

Телец

Телецът ревнува от бившия ви, а още не сте излезли на среща. Може да е малко притеснително той да действа ревниво, ако не сте прекарали много време заедно.

Близнаци

Близнаците няма да спрат да говорят за себе си. Може да искате да говорите за разнообразни неща, но той има да ви разкрива за миналите си взаимоотношения, таланти, работа.

Рак

Ако мъж Рак ви попита дали искате да се видите, а вие случайно откажете по обективни причини, заради нещо което ви възпрепятства, много е вероятно да не ви покани отново. Разбира се това би накарало всяка жена да си помисли, че той не полага достатъчно усилия да привлече вниманието ѝ.

Лъв

Мъжът Лъв е свикнал просто да получава това, което иска, но ако жената наистина му харесва много, може да се откаже да бъде в играта. Не е изключено да е нервен и тази му нервност да го покаже в светлината на някой с много завоевания.

Дева

Мъжете Деви са странни същества. Когато харесат една жена могат да се опитат да скрият своите емоции с леко презрение, без да осъзнават, че това не добавя нищо хубаво към нивото им и личността им. Освен това няма да спира да ви анализира и в даден момент дори може да намери вина в това, което сте правили или казали.

Коментирай