Интимно

10 причини да се чувствате страхотно, защото сте необвързани

Порадвайте се на това щастие

20.02.2019г. / 07 24ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако се е случило така, че сте прекратили поредната си връзка и в момента сте необвързани, изобщо не съжалявайте. Има толкова много ползи от това да разполагаш с цялото време и свобода на света, че ще предпочетете да запазите волността си за по-дълго. Ето 10 причини да се радвате, че точно в този момент не сте във връзка.

1. Свободата ви е най-голямата ви ценност.

Не сте длъжни да се съобразявате с капризите на половинката си. Не ви се налага да се срещате с досадните му приятели. Графикът ви е обмислен само и единствено според вашите нужди и ангажименти. Свободни сте да правите каквото си поискате, с когото си поискате и когато ви се прииска.

Защо дълго необвързаните жени стават най-добрите партньори?

2. Имате повече възможности да се срещате с хора.

Връзките са ангажиращи. Те отнемат от свободното време, дори когато не ни се иска. Когато сте необвързани имате абсолютната възможност да разширите социалните си връзки, да създадете нови приятелства, да скрепите старите, а защо не и да срещнете нова любов.

3. Обграждате се с любимите си хора.

Ако досега не сте имали време да обърнете внимание на близките, семейството и приятелите си, сега, когато не сте във връзка, можете да го направите.

4. Да спестите пари.

Когато сте обвързани, това идва с някои задължения, едно от които е общият бюджет. Теглите заем за различни покупки, споделяте спечелените пари, разплащате сметки наравно. Когато сте необвързани можете да разполагате с парите си по начин, който ви харесва без да го съобразявате с друг.

5. Прекарвате свободното време както си искате.

Връзките са чудесно нещо, но човек понякога има нужда да остане сам. Необвързаните имат възможността да разполагат със свободното си време както си пожелаят. Често тогава човек се чувства най-щастлив, защото започва да прави нещата, които е загърбил, а които са му носели щастие.

6. Поддържате добра форма.

Влюбените мъже пускат коремче, а жените в дълга връзка често забравят за обезкосмяването. Когато обаче сте „на пазара“ добрата форма и безупречният външен вид са от огромно значение.

7. Без глупави спорове.

Омръзнало ви е да се карате за глупости? Е, сега няма да ви се налага.

8 причини да спрете да натяквате на приятелите си, че са необвързани

8. Откривате нови хобита.

Винаги сте искали да обиколите света, но гаджето ви е спирало, защото го мързи? Използвайте времето, докато сте необвързани, за да преоткриете света, както и всичко, което досега не сте правели заради предишните си връзки.

9. Експериментирайте със стила си.

Много мъже не одобряват женското експериментиране с дрехи, цвят на косата, смяна на стила, цялостната визия. Външността за силния пол е от голямо значение, защото тя е и първото, което забелязват. Ето защо промените им идват в повече. Необвързаните дами имат страхотната възможност да правят каквото си поискат с външния си вид без да се притесняват дали ще бъдат одобрени или не.

10. Обзаведете дома си по свой вкус.

Ако досега безумните идеи на партньора ви относно интериора в дома са ви побърквали, сега имате повод за радост. Можете да подредите и обзаведете по свое усмотрение без да се налага да се примирявате с предмети и мебели, които ви бодат в очите всеки път, щом ги погледнете.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
taka e . sam 4ovek sum . no obi4am silno muj , kogoto 4akam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар