Интимно

Първата буква на името ви разкрива какви сте в любовта

Романтични ли сте или флиртаджии

23.08.2023г. / 13 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

З – Хората, чието име започва с буквата „З“ винаги изпъкват в тълпата. Трудно им е да останат дълго в една връзка, защото са пълни с живот, искат да опознаят нови неща и бързо се отегчават от партньора си. Подаръци, пътувания, партита… Нещо ново трябва да се случва всеки ден за тях.

И – Много земни личности, които се чувстват добре както в скъп ресторант, така и на дивана с партньора си. Но това, което ги прави щастливи, са малките неща. Малките жестове им говорят повече от най-скъпия подарък.

Й – Тези личности си падат малко егоисти или по-скоро искат да бъдат поглезени. За тях е много важно половинката им да ги кара постоянно да се усмихват.

К – Хора, търсещи истинска любов, затова те се нуждаят от постоянно доказателство за чувствата на своя партньор. И най-малкото съмнение може да ги нарани. За любимия човек те винаги са малко потайни.

5-те зодии, които изневеряват най-често

Л – Ако вашето име започва с тази буква, то вие сте способни да обичате силно, но и да бъдете обсебващи за половинката си. Любимият човек трябва постоянно да ви напомня колко сте специални.

М – Личности с топло сърце, очарователна усмивка и големи надежди за любовта. Въпреки това, те често бързат и искат сериозно обвързване още след първата среща. Това почти винаги им изиграва лоша шега.

Н – Уязвимост, скрита под бодлива черупка. Това са едни от най-нежните души. На първо място се нуждаят от смел човек, който ще разбие стените, които изграждат около себе си. Не им е лесно да си намерят партньор, който да отговаря на техните стандарти.

О – Големи мечтатели, които наистина се интересуват от своите партньори. Те се нуждаят от интимност. За тях е важно половинката им да предпочита уюта и спокойствието.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
5 rate up comment 3 rate down comment
titia ( преди 5 години )
kolko li sum specialna ??? kolko li sum obsebva6ta ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време