Интимно

Любовен хороскоп за април

Предстои интересен месец

06.04.2019г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Април идва със слънце, малко дъжд и ще ни даде онова време, от което се нуждаем, за да помислим добре по въпросите за любовта. Любовните емоции ще се „събудят“ за много представители на зодиака. Някои ще започнат нови романтични взаимоотношения, други ще подновят стари, а почти никой от зодиака няма да остане без вниманието на противоположния пол. Какво ви очаква в любовта през април, вижте в следващите редове.

Овен

Любовният живот през април ще ви постави пред една истина. Истината за вашата връзка, за „празните“ взаимоотношения, в които се намирате. Понякога трябва да се разделим с някого, за да осъзнаем дали наистина ни е бил скъп. Семейните представители на зодията ще бъдат изправени пред повече спорове.

Опитайте се да ги разрешите без повишаване на тона. Ако сте необвързани и търсите нова любов, късметът ще е на ваша страна, само ако бъдете дейни. Флирт и офис романтика не са изключени, но е малко вероятно да се получи нещо по-сериозно. Погледнете на любовта по различен начин.

Телец

Ако сега сте имали планове за сватба, преместване в ново жилище, по възможност ги отложете. Не са изключени кавги. Що се отнася до парите, те ще бъдат достатъчни, но въпреки това бъдете разумни. Като цяло за семейните Телци месецът ще бъде спокоен и хармоничен. Тези от вас, които скоро са приключили връзка, ще осъзнаят че промяната е за добро. Дайте си време и новата любов ще ви намери. Като цяло звездите не ви съветват да експериментирате на любовния фронт, помислете добре преди взимането на крайни решения.

Близнаци

Много нови и интересни неща ще се случат в любовния живот на Близнаците. В отношенията на брачните представители на зодията, могат да се случат важни събития и със сигурност ще има теми, чието обсъждане не бива да отлагате. Изненади от любимия човек не са изключени, както хубави, така и разочароващи. В края на април в живота на много Близнаци ще се появи нов човек или ухажор, за когото ще са готови да променят много неща.

Рак

Неблагоприятните обстоятелства трябва да ви принудят да действате по-активно през април. Ще се наложи да бъдете по-решителни, смели и упорити по отношение на партньора си. Не са изключени конфликти, но ще трябва да сте готови и на компромиси. Април е месец на новото. Може би ще трябва да промените нещо във вашите изисквания и претенции. Необвързаните представители на зодията може да започнат флирт с приятел.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
otdavna sum s edin prekrasen goliam i mnogo hubav 4ovek , izkliu4itelen bliznak , taka 4e tezi tuk pisanite ne6ta po meseci za dvama ni ne vajat , govoria bez tulkuvania , i bez slujebni nameci , nito za niakakvi ofis romantiki , tova sa strani4ni temi za nas ob6to .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар