Интимно

Любовен хороскоп за юни 2019

Венера ще ни окаже своята подкрепа

31.05.2019г. / 17 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

През юни едва ли ще имате време да флиртувате или да търсите своята сродна душа. Юпитер подкрепя вашите желания и чувственост, насърчава срещите и лудориите, но имате твърде много работа, за да се радвате на тази сладост. Ще бъдете мобилизирани относно промени от професионален характер. Бъдете спокойни, действайте балансирано и ще завършите доволни месеца.

Дева

Девите ще се радват на успехи в професионален план, но тези от вас, които са необвързани ще са загрижени относно намирането на половинка. Каквито и да са плановете ви, дори и да има някого в живота ви, изградете ги на здрава основа и не мечтайте прекалено. Тези от вас, които са трайно обвързани е добре да се допитват до партньора си и да не налагат мнението си. Това е най-добрият начин да избегнете бъркотията и кавгите.

13 съставки за щастлива връзка

Везни

На Везните ще им се наложи да балансират през юни. Планетата на любовта Венера ви кани да развиете любовната си връзка или да повишите нивото на изискване. Няма начин да се задоволите с малко, и ще търсите партньор, който да отговаря на вашите очаквания. Не искайте невъзможното и слезте на земята. Успехът ви зависи от това да не си мислите, че всичко ви е позволено, от това да погледнете реално на нещата, а не да търсите несъществуващи неща.

Скорпион

Още в първите дни на новия месец Венера ще повиши вашата възприемчивост. В съюз със Слънцето, вашата сексуалност ще се повиши и вие ще имате желанието да споделите вашите страсти. Очаква ви благоприятен период, така че се възползвайте от него. Възможно е обаче да се впуснете в приключение, което не се знае дали ще приключи благоприятно за вас. Помислете преди да последвате вашите желания.

Коментирай