Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 14 юли

Объркване в любовта

09.07.2019г. / 17 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Втората седмица на юли може да се окаже малко нестабилна в любовен план. Меркурий е ретрограден във вашия знак и това замъглява мислите ви. Той може да бъде в „конфликт“ с Марс. Внимавайте с думите към любимия човек, за да не съжалявате. Намирате се в период, в който говорите преди да мислите. По-добре бъдете тихи, поне тази седмица.

Любовен хороскоп за юли

Дева

Малко повече драма ще има в любовния живот на Девите. Ако се срещате с някого, когото харесвате, пред вас ще се появяват много предупредителни знаци, които няма да може да игнорирате. Помислете добре върху случващото се, но не прибързвайте с решенията. За обвързаните Деви седмицата ще бъде сравнително спокойна.

Везни

Някои от представителите на зодията може да останат наранени и разочаровани от приятел, който може да се опита да саботира връзката им. По-добре дръжте приятеля си на разстояние и не споделяйте много за интимния си живот. Друга възможност е любимият човек да попадне на ваши текстови съобщения, които да бъдат повод за конфликт.

5 признака, че връзката ви има нездравословна динамика

Скорпион

Ако сте обвързани, периодът е подходящ да запазите желана дестинация с любимия човек, или да се отдадете на занимание, което да ви разтовари, забавлява. За тези от вас, които скоро са започнали любовни взаимоотношения има потенциал да ги разгърнат в нещо повече.

Коментирай
Свободно време