В началото на седмицата Венера и Уран ще се свържат по начин, който ще накара някои представители на зодиака да почувстват пеперуди в стомаха. Но Меркурий, който е ретрограден може да нанесе много обърквания. Ако скоро сте се запознали с някого, не бързайте към спалнята, а го опознайте малко повече. На по-късен етап може да се радвате, че не сте прибързали. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Прекалената ви емоционалност може да доведе до прибързани решения. Това може да са моменти на страст, безразсъдни разходи за любовник, за които по-късно може да съжалявате. Каквото и да правите тази седмица в любовния си живот, ще се почувствате така, сякаш сега е моментът, но след това може да съжалявате. Забавлявайте се, но бъдете разумни, това е ключово.

Знаци, че трябва да се борите за вашата връзка

Телец

Разговор с някого, когото обичате или харесвате, ще доведе до нещо наелектризиращо! Най-накрая и двамата сте готови да споделите своите силни чувства. Необвързаните Телци може да попаднат в интересна комуникация от разстояние и да получат покана за среща. Кажете да, изглежда обещаващо!

Близнаци

Любимият човек ще ви подкрепи в това да разкриете своите таланти, за които досега не сте имали смелостта. Ще ви мотивира да повярвате повече в себе си и като цяло ви очаква хубава седмица. Ако сте необвързани, събитията в любовта ще се случват с умерено темпо, но все пак ще се случват.

За отворения брак – 5 истински истории на петима мъже

Рак

Любовният ви живот няма да е лесен тази седмица. Ако вие и любимият човек сте преминали през сериозен конфликт, от който все още не сте намерили начин да излезете, да изгладите взаимоотношенията, може да се стигне до прекъсване на връзката. Слънцето е във вашия знак и ще се противопостави на Сатурн и Плутон във вашия партньорски сектор. Възможно е всичко това да ви отегчи. Дайте си малко време да премислите случващото се.