Всичко за зодиите

Как различните зодии се справят с развода

Всеки има своя начин

13.07.2019г. / 07 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка зодия преживява връзките, браковете, успехите и неуспехите в тях по свой собствен начин. Когато се стигне до развод, реакциите са до голяма степен белязани от характерните особености на всяка зодия. Ето как реагират те в тази ситуация.

Овен

Овните могат да са изключително непредсказуеми, когато се отнася до раздяла или развод. Ако са се отегчили от връзката си, те могат да си тръгнат без предупреждение, което да изненада партньора им. Ако обаче половинката им поиска развод, това може да ги съсипе психически и емоционално. Те стават раздразнителни, импулсивни, могат да кажат много силни и нараняващи думи. Добрата новина е, че Овните бързо се оправят. Имат способността да се изправят на крака за отрицателно време, благодарение на силната си психика и характер. След като преболедуват раздялата, те се връщат към нормалния си начин на живот. Скоро започват да излизат по срещи.

Как лъжат различните зодии>>>

Телец

Разводът опустошава Телеца. Той е съкрушен дълго време. Опитва се известно време да ходи по срещи, но не може да спре да мисли за бившия си. В много случаи се опитва да си проправи път отново към сърцето на бившата си половинка. Ако това не се получи, се нуждае от още дълго време на самосъжаление и възстановяване. Телците са търпеливи. В някои случаи очакват същото от партньорите им – да почукат обратно на вратата им. Дори това да не се случи, Телецът е твърда зодия и с времето се справя с болката и продължава напред.

Близнаци

Когато Близнаци реши да се развежда, това е изненада за абсолютно всички. Тази зодия е способна да се чувства отегчена и разочарована от връзката си, докато същевременно изглежда щастлива. Ако не получават онова, от което имат нужда, те нямат никакъв проблем да сложат рязко край на всичко без предупреждения и втори шансове. Може и да се направят, че изслушват мнението на другите, но в крайна сметка ще направят онова, което са решили.

6 зодии, които са добри в правенето на планове>>>

Рак

Връзките и семейството са изключително важни за Раците. В много случаи те се превръщат в нуждаещи се от внимание, любов и семейна топлота, карайки партньорите си да не могат да съберат сили да ги напуснат, притеснявайки се, че няма да се оправят сами. Ако остане сам, Ракът ще премине през всички фази на болката и страданието по най-драматичния начин и ще се постарае всички наоколо да разберат, че страда. Необходимо им е доста време, докато раните в сърцето им заздравеят.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 4 години )
az biah preglutnala i prejiviala lujata o6te mnogo godini predi da nastupi su6tinskoto razdeliane
отговор Сигнализирай за неуместен коментар