Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 юли

Очаква ни романтика

22.07.2019г. / 19 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Срещате се с някого? Това със сигурност ще ви донесе щастие и романтика. Това, което прави нещата в любовта за вас още по-хубави е позицията на Марс към Юпитер във вашия знак. Позитивността ви изпълва, а това ще ви направи и още по-привлекателни за представителите на противоположния пол. Както обвързаните, така и тези от вас, които търсят любов ще се радват на приятни емоции.

Тайни, които мъжете рядко биха ни споделили

Козирог

Дълбочината на връзката между вас и партньора ви е на път да достигне ниво, за което винаги сте жадували, но сякаш се страхувахте да го позволите. Планетите са подредени така, че имате положителна енергия, когато става въпрос за интимност. Ще ви бъде по-лесно да се отворите към любовта и романтиката. Позволете си да бъдете щастливи.

Водолей

Водолеите ще отворят сърцето си. С позицията на няколко планети във вашия партньорски сектор, създаването на истинска и отворена връзка ще се превърне във ваш най-голям приоритет. Ако вече сте обвързани ще се радвате на взаимно удоволствие с половинката си. Необвързаните имат добър потенциал да срещнат интересна личност.

Свързани статии

Риби

Някои от представителите на зодията ще осъзнаят, че имат привличане към колега например. Марс, планетата на сексуалната енергия, вече е в зоната на вашата графика, свързана с работата и здравето. Венера се присъединява към същата област на вашата графика. С тези „космически любовници“ няма как да не усетите взаимно привличане с човек, с когото общувате често. Обвързаните Риби също ще се радват на страсти.

Снимки: iStock

Коментирай