Интимно

Тайни, които мъжете рядко биха ни споделили

Оказва се, че не ги познаваме толкова добре

11.07.2019г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На мъжете им е известно, че знаят малко за жените. От друга страна, ние си мислим, че знаем всичко за господата. Приели сме ги като прочетена книга, но дали успяваме винаги да четем между редовете? Има някои тайни, които те рядко биха ни казали. Вижте кои са.

Имат нужда от моменти, в които да не правят нищо

Ние жените, често искаме нещо от партньорите си. Да поправят това-онова, да ни обръщат повече внимание. Трудно ни е да приемем, че мъжете невинаги искат да са начело на нещата, да взимат сериозни решения и да са отговорни за последствията. От време на време, те просто се нуждаят от време за себе си, в нищоправене, за да се насладят на спокойствието.

5 причини мъжете да не ви харесат на първа среща

Не забелязват дреболии

Представителите на силния пол мислят по-мащабно и ние трябва да го приемем. Докато жените се опитват да ги накарат да обръщат повече внимание на малките подробности, може би е по-разумно да следваме техния пример. Ние се концентрираме върху дреболиите твърде много, това че партньорите ни не ги забелязват ни напряга и така пропускаме много радостни мигове.

Маловажните мисли са голяма почивка за ума им

Докато емоционалните дами, преживяват всеки момент, мъжете не прекарват всяка минута от живота си, мислейки върху нещата от живота, като плащане на сметки, грижи за децата и т. н. В не малка част от времето, мислите им са ангажирани в хобито, занимания с приятели, неща, които на нас ни се струват безсмислени.

Свързани статии

Имат страхове, също като жените

Въпреки че сме приели образа на мъжа като смел герой, който трябва да устоява на времето, да е силен духом, бърз в решенията си, забравяме, че мъжете също имат страхове. Много често те не говорят за тях. Дори да се съмняват в решенията си, да изпитват тревога, невинаги биха споделили страха си.

Знаци, че трябва да се борите за вашата връзка

Оценяват подкрепата на партньорката си

Не само жените се нуждаят от емоционална подкрепа. За мъжете е също толкова важно да се чувстват обгрижвани и подкрепени от половинката си. Да, те невинаги показват, че забелязват нашите усилия. Може би затова е важно да имаме добра комуникация с партньора, за да споделим, че бихме искали той по-често да ни показва, че цени грижите ни.

Снимки: iStock

Коментирай