Романтичните партньори подаряват цветя без повод, подреждат масата за вечеря на свещи, приготвят вкусни любими ястия за половинките си, изобщо правят жестове, с които да подскажат без думи колко голяма е любовта им.

Романтиката определено не е силна страна за някои зодии. Те не само не умеят да измислят сладки изненади за партньорите си, но и се чувстват неловко, когато трябва да го правят. Несвойствени са и романтичните прояви на половинките им, които по-скоро ги разсмиват, отколкото трогват.

Какво очаква зодиите до края на 2019-а>>>

Кои са петте най-неромантични зодии в зодиака, които никак не си падат по сладникавите жестове?

Водолей

Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях романтиката не се случва спонтанно. Стандартните романтични жестове са им смешни и затова подхождат с ирония към тях, включително тези на близките им, приятелите им, колегите им. Дори да станат свидетели на нечий романтичен жест, даже да не е насочен към тях, те по-скоро ще се присмеят и ще кажат нещо саркастично, отколкото да пуснат някоя сълза от умиление. Така че, не си губете времето да им избирате красив букет цветя за Свети Валентин. Това няма да промени отношението им и определено няма да е романтично послание за тях.

5 зодии, за които 2019 ще е много любовна>>>

Близнаци

Ако Близнаците можеха да говорят за любов така, както умеят да го правят по всички други теми, щяха да са ненадминати в това. Романтиката далеч надхвърля думите „обичам те“ и точно там Близнаците се провалят. Те може да имат най-романтичните намерения на света, но някак си се губят по пътя. Трудно им е да покажат и да изразят любовта си. Това кара партньорите им да си мислят, че вече не ги обичат. Дори в моменти, в които са напът да изразят любовта си по романтичен или поне сантиментален начин, те правят нещо тотално неромантично, сякаш се бунтуват срещу клишето.

Овен

Овенът е страстен, но когато става въпрос за правене на романтични неща, той бързо губи интерес. Овните са като Водолеите. Те предпочитат да стоят настрана от конвенционални изтъркани романтични жестове, които много хора преди тях са правили. Това просто ги дразни. Смятат ги за скучни. Овните предпочитат да правят нещо, което самите те биха оценили, ако бяха на мястото на партньорите си, но не всеки би скочил с парашут от самолет, нали? Като импулсивни личности, почитатели на екстремните вдигащи адреналина дейности, те биха се зарадвали на подобна изненада. За тях това е романтиката – да направиш жест, който да е специално подготвен за конкретния човек. Ако жестът се окаже неискрен или копиран от някого, това по-скоро ги обижда, отколкото възторгва.

Суперхраните за всяка зодия>>>