Интимно

Любовен хороскоп за септември

Вълнуващи моменти в любовта

04.09.2019г. / 07 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Уважаеми Близнаци, що се отнася до любовта, новият месец ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви оставят смаяни, но определено няма да скучаете. Ако вече сте обвързани сериозно, ще може да направите така желаните промени в дома. Опитайте се да постигнете разбиране с роднините и да избягвате споровете. Отношенията с любимия човек може да станат по-ярки, ако експериментирате повече.

Колко дълга ще бъде връзката ви според позата на сън

Самотните Близнаци ще се радват на един незабравим и романтичен месец. Ще забравите за тъгата, защото ще се влюбите силно. Някои Близнаци може да планират бебе е или сватба.

Рак

Звездите ви съветват да не се връщате към миналото и бивши партньори, само ще си навредите. Забравете за илюзиите и личният живот ще се подобри.

Ако вече се намирате в сериозна връзка, ще се радвате на хубави емоции, любовта на близките и любимия човек, което ще повиши самочувствието ви. Всичко ще върви в хармония, ако се опитате да не спорите с партньора и да не създавате излишни драми. Звездите ви обещават един невероятен месец, в който ще може да закупите жилище, да направите промени в дома.

Самотните Раци имат шанс да започнат романтична връзка. Но трябва да се запитат дали сами не бягат от любовта по някакъв начин.

Коментирай