Интимно

Любовен хороскоп за 26 август – 1 септември

Марс и Венера ще ни подкрепят

26.08.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Тази седмица може да бъдете зарадвани от новина за подобряване финансовото състояние на любимия човек. Може би става въпрос за кариерна възможност, която вие ще подкрепите. Възможно е и да решите да създадете общ бизнес с половинката си. Като цяло седмицата се очертава хубава в любовен план за Лъвовете.

13 съставки за щастлива връзка

Дева

Девите ще бъдат щастливи в любовта, дори и да им се наложи да излязат от своята зона на комфорт. Необвързаните представители на зодията ще бъдат привлечени от някого, който обикновено не би се вписал в представите им за половинка. Може би е добре да бъдете по-смели. Обвързаните имат възможността да добавят повече романтика във взаимоотношенията с партньора.

Везни

Обвързаните Везни ще се радват на приятна изненада от любимия човек, която може да е свързана с финанси или пък нещо по-пикантно в спалнята. Ако пък нямате половинка до себе си, може да се срещате с някого, който ще ви накара да се чувствате повече от добре. Взаимоотношенията ви има вероятност много бързо да се развият.

Доколко връзката ви е стабилна?

Скорпион

Уважаеми Скорпиони, очаквайте любовният ви живот да бъде непрекъснат вихър от безкрайни изненади тази седмица. Уран, планетата на внезапните развития, ще окаже влияние върху сектора на вашето партньорство. Освен това Марс и Венера ще бъдат в перфектна връзка към Уран, което ще направи любовния ви живот още по-вълнуващ и интересен.

Коментирай