Интимно

5 явни признака на несигурния мъж

Връзка с мъж без самочувствие и самоувереност може да се окаже лош избор

04.09.2019г. / 11 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Несигурността не е добър съветник за никого. Връзката трябва да е балансирана, партньорите да си вярват, всеки от тях да носи своето самочувствие. Когато обаче се срещате с мъж, който не е сигурен в себе си и в качествата си, той започва да проявява признаци на несигурност, това постепенно започва да задушава отношенията и любовта помежду ви. 

Партньорът ви трябва да ви кара да се чувствате обичани, подкрепяни, уважавани и сигурни в негово присъствие. Така изглеждат здравите отношения. 

3 стратегии, които несигурните мъже често разиграват>>>

Ако обаче той е несигурен в себе си, ще започне да се превръща в прилепчив и контролиращ мъж, който ще отрови желанието ви за нормална връзка. Ето как изглежда той. 

Винаги иска потвърждение, похвала 

Неговата несигурност често го кара да ви задава въпроси, с които да повдигнете самочувствието му, например: „Привлекателен ли съм?“, „Защо не искаш да прекараш повече време с мен?“, „Обичаш ли ме наистина?“

6 признака, че сте изгубили връзка с партньора си>>>

Несигурният мъж се нуждае от постоянни уверения, че сте щастливи с него, че го обичате и че го харесвате. Това обаче няма да му попречи да ви критикува за всякакви неща. 


Той иска да е с вас 24/7

Тъй като той не е сигурен в мъжествеността и качествата си, той непрекъснато предполага, че можете да го замените с друг, по-добър мъж. Ето защо предпочита да ви държи постоянно до себе си, за да е сигурен, че няма да се влюбите в друг и да го зарежете. Несигурните мъже много често не дават никаква глътка въздух на половинките си по тази причина, което в даден момент изтощава. 

9 неща в жените, които мъжете не разбират>>>

Непрекъснато проверява телефона и профилите ви в социалните мрежи 

Този тип хора дори в даден момент спират да се крият и правят тези проверки съвсем явно. Целта е да ви накарат да си мислите, че изобщо не е възможно да скриете нещо от тях. Когато партньорът ви чуе, че телефонът ви издава сигнал, той моментално ви пита кой е. Това е явен признак на несигурност. 

Ревнува, когато сте с приятели 

Той не обича да излиза с приятелките ви, но и не обича, когато вие го правите. Изпитва ревност, че покрай тях можете да срещнете някого. Ревнува и от самите тях, защото с тях се смеете по различен начин, отколкото с него. Изобщо, несигурният мъж е недоволен от всичко, което касае вас, но без него в общата картинка. 

Ако сте несигурни, вероятно саботирате любовния си живот>>>

Щастието му зависи от вас

Ако партньорът ви е несигурен, неговото настроение зависи до голяма степен от вас. Той ще е щастлив, ако сте до него непрекъснато и нещастен, ако имате друг начин за забавление или ангажименти, които не включват неговото присъствие. 

Снимка: Istock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
Tova zavisi ot jenata da li maja do ne ste sigoren ili ne
отговор Сигнализирай за неуместен коментар