Интимно

Любовен хороскоп за 14 – 20 октомври

Няма да липсват любовни драми

15.10.2019г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Обвързаните Раци може да преминат през някакво напрежение още в началото на седмицата. Това може да се дължи на роднина, който по някакъв начин да се опита да се бърка във взаимоотношенията с любимия човек. Хубавото е, че комуникацията между вас и партньора е ясна и няма да се поддадете на манипулациите.

4 причини защо той ви игнорира и какво да правите

 

 

Лъв 

Комуникацията ще е ключова за вас и половинката ви. Тя трябва да е открита, честна. Възможно е единият от вас да се почувства неудовлетворен от нещо и ще е важно да разрешите този проблем. Не забравяйте, че когато комуникацията куца, в спалнята нещата също не вървят гладко. 

Дева 

Тези от вас, които отскоро се срещат с някого, може да се почувстват притеснени относно намеренията на този човек. Възможно е отсрещната страна да ви предлага нещо, което не ви удовлетворява. Не прибързвайте със заключенията, помислете добре и след това споделете вашите усещания. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония. 

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
oven sum , no nikoga ne sum izpolzvala 4uvstvata na liubim goliam bliznak , za da zloupotrebiavam i da pou4avam v kakvato i da bilo situacia. niamam vreme za podobni gluposti , durja na fatalnoto si liubimo 4ove4e , a tova 4e se skusvam ot zada4ki v ejednevieto - to e iasno .edva smagam s vsi4ko
отговор Сигнализирай за неуместен коментар