Интимно

Пълнолунието в Овен на 14 октомври и любовта

Няма да липсва напрежение

14.10.2019г. / 12 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 14 октомври ни очаква поредното пълнолуние, този път в знака на Овен. Пълнолунието в астрологията бележи повратна точка или затваряне и неговото влияние вече се усеща. Това космическо събитие е вълнуващо както за тези, които търсят любов, така и за обвързаните. Няма да липсва напрежение. Възможно е да бъдем резки, разкриващи своите емоции, защото повече не можем да ги задържаме в себе си. Как то ще се отрази на любовния живот на всяка зодия?

Овен

Пълнолунието ще постави фокуса върху вашите нужди. Запитайте се какво искате, за да бъдете щастливи и изпълнени във връзката си. Обикновено това е период, изпълнен с емоции с Луната във вашия знак, независимо от нейната фаза. Много Овни ще вземат окончателни решения за хора, свързани с романтичните им партньорства.

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Телец

Телците ще отделят време за своите чувства, особено ако крият такива от партньора си. Ще се събудят вашите емоции, но е възможно да почувствате напрежение. Това е време за страст в любовта, която може да използвате. Може да направите крачка към някого, към когото изпитвате емоции.

Близнаци

Незначителен флирт с приятел може да се окаже повече от случаен. Важно е да изясните своите емоции, преди да продължите напред, за да избегнете смесени или объркващи чувства. Не само ще се забавлявате, но също така пълнолунието ще ви донесе усещане за мир по отношение на текущите ви романтични събития.

Коментирай