Интимно

Любовен хороскоп за 2 – 8 декември

Очаква ни романтика

01.12.2019г. / 11 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Декември започва с приятни любовни емоции. Най-силно те ще бъдат усетени от земните знаци. Какво са ви подготвили звездите, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовният живот на Овните ще бъде интензивен. Марс в Скорпион продължава да се движи през вашия 8-и дом на интимността. Венера прави съблазнителна връзка с Марс във вторник, като ви помага да получите точно това, което желаете в това отношение. На този етап се опитайте да оставите любовния ви живот да се развива естествено, без излишен натиск. С лекота ще привличате вниманието на противоположния пол.

7 неща, за които винаги се караме с партньора по празници

Телец

Вълнуващи ще бъдат и първите дни на декември за Телците. Възможно е да почувствате привличане към някого, който е в близкото ви обкръжение. Ако вече имате любим човек до себе си, тази седмица ще имате желанието да споделяте повече. Взаимно ще е, както и това, че ще се потопите в хубави емоции и преживявания.

Близнаци

Представителите на зодията ще имат усещането за подкрепа, благодарение на своята половинка. Вселената ще ви зарадва. Юпитер напусна сектора на взаимоотношенията ви и най-вероятно любовният ви живот е станал по-ярък. Сега Юпитер ще окаже благоприятно влияние върху вашия 8-и дом на интимността. Любимият човек може да се превърне в основен източник на емоционална и финансова подкрепа.

Коментирай