Интимно

Какво правят щастливите двойки преди лягане?

5 съвета за хармонична връзка

08.12.2019г. / 07 39ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако си мислите, че щастливите двойки са такива, просто защото са открили любовта на живота си, трябва да знаете, че само това не е достатъчно. За пълното щастие и хармония във връзката са необходими някои практики, комуникативни умения и добро ниво на емоционална интелигентност, които помагат за поддържането на нивата на щастие и уют в една връзка.

20 неща, които щастливите двойки правят след работа

Щастливите двойки имат някои общи черти в навиците и ритуалите си преди лягане. Те са показателни за нивата на щастие и близост в отношенията помежду им.

Щастливите двойки оставят телефоните си извън спалнята

Важен фактор, показващ степента на отдаденост и внимание към половинката е употребата на смартфона и социалните мрежи преди лягане. Много хора правят грешката да забиват нос в телефона си преди да заспят, вместо да отделят това време на партньора си.

Те оставят несъгласията извън спалнята

Мястото, където тялото и душата ви си почиват в хармонична цялост като двойка, а именно спалнята, не е място, в което трябва да внасяте всичките си негативни мисли и нагласи един към друг. Ако сте имали пререкание, оставете го извън пределите на спалнята. Не заспивайте скарани и ядосани. Опитайте се да комуникирате повече, за да сте изгладили проблемите преди лягане.

Защо щастливите двойки си изневеряват?

Те отделят време за гушкане преди сън

Не само сексът има значение в спалнята. Времето, прекарано в гушкане и игри в леглото с любимия човек има силно сближаващ ефект. Щастливите двойки го правят всяка вечер преди заспиване.

Много двойки имат определени ритуали преди лягане

Още един фактор, който има значение за нивата на щастие във връзката са рутинните неща, които правите заедно. Противно на схващанията, рутината не е задължително пагубна за връзката. Ако си имате забавен обичай преди лягане, като например да си измиете зъбите заедно пред огледалото в банята, смеейки се, ще си легнете по-щастливи, а отношенията ви ще са по-здрави.

Защо щастливите двойки не споделят връзката си във Фейсбук?

Щастливите двойки си говорят преди лягане

Как е минал денят ви, какво е станало в работата, кой ви е ядосал или пък зарадвал, пред какви ежедневни проблеми сте били изправени са само част от темите, които можете да си изговорите набързо преди лягане. Щастливите двойки обикновено не задълбават в неприятните теми преди сън, а по-скоро си споделят мигове от деня.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
a az s moia liubim goliam bliznak , kogoto obojavam o6te 4akame tova da ni se slu4i vuv vremeto ,,,,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота