Интимно

Какво впечатление правят отделните зодии на първа среща?

Всеки с качествата си

09.12.2019г. / 08 12ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock


Рак

Ракът е най-страхотният приятел. Още с влизането изпълва помещението с аурата си. Те обичат да споделят и най-интимните си мисли, затова се пригответе да слушате. Бързо топят ледовете и са склонни да задълбочават разговорите на първа среща, като така карат събеседника си да се чувства специален и приобщен към личния им свят. Ако това ви допада на първа среща, значи Ракът е чудесен партньор за вас.

Лъв

Лъвовете знаят какво точно да кажат, кога да го кажат и как точно да го направят, за да блеснат. Идва им отвътре. Не се налага да обмислят предварително думите и действията си, защото просто имат дарбата да омайват и впечатляват. Няма как Лъв да се появи някъде и да не превземе цялото внимание и одобрение на публиката си. Така е и на първа среща. Тя ще бъде сравнима със събитие, галавечеря или истинско шоу.

Кой спорт е подходящ за вашата зодия

Дева

Девите са от типа хора, които държат контрола на първа среща. Те определят темпото на разговора, темите, близостта. Ако се натъкнат на контролиращ човек, който се опитва да превземе тази роля, Девите реагират не особено добре. Те привличат с откровеност, остроумие и добро чувство за хумор.

Коментирай