Интимно

4 грешки, които допускат жените, когато си търсят партньор

Опитвате се да се състезавате с него

11.12.2019г. / 12 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

„Защо съм необвързана?“ Може би всяка жена, която от дълго време не може да намери партньор си задава този въпрос. Понякога е стечение на обстоятелствата да се намери точният човек в точният момент, но се случва да допускаме едни и същи грешки, които намаляват шанса ни да създадем връзка още в самото начало.

Вижте кои са едни от най-често допусканите женски грешки.

Вашите любовни срещи приличат по-скоро на интервю за работа

Ако вие не сте особено флиртуваща, мъжът с когото се срещате може да остане с усещането, че не присъства на среща с потенциална партньорка. Не е добре да го подлагате на разпит и да му задавате въпроси като „Колко деца искаш да имаш“, „Готов ли си за брак“ и т.н. Обикновено жените задават тези въпроси, за да отсеят грешния партньор. Разбира се, че тези въпроси са важни, но е важно да се опитате да ги задържите поне в първите няколко седмици. Вместо това флиртувайте, бъдете игриви, но умерени. Срещите ви трябва да са приятни, а не дипломатични, стегнати и скучни.

Какво впечатление правят отделните зодии на първа среща?

Опитвате се да се състезавате с него

Ако от дълго време сте сама или сте жена, която е амбициозна, свикнала е да разчита предимно на себе си, вероятно искате да демонстрирате силата на характера си и своята независимост пред представителите на силния пол. Това не е лошо, но трябва да знаете кога да спрете. Не е нужно да се състезавате с мъжа, с когото излизате – кой има повече постигнати успехи, кой е материално независим. Говорете за своите постижения, покажете, че се гордеете, но не оставяйте впечатление, че не се нуждаете от мъжка подкрепа и грижа.

Забравяте да флиртувате

Поглед в очите, комплимент, демонстриране на добро настроение, позитивизъм, да се смеете на шегите му.

Свързани статии

Мъжете харесват това. Всички тези женски похвати, които не изискват кой знае какви усилия ще ви направят по-привлекателна, желана компания.

Знаци, че сте намерили точния партньор според психолози

Не правите намеци

Тук не става въпрос за сексуални намеци. Така например, оказва се, че харесвате една и съща група, изпълнител, актьор и т.н. За да продължите темата и да отворите нов повод за среща, която да е надграждане, може да кажете „Мисля, че скоро ще имат концерт у нас.“, „Сега има нова постановка с него“. Много е възможно на тези ваши реплики, той да отговори с покана да отидете на концерта или постановката.

Снимки: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
edva li ima pove4e izre4eni istini i nameci kum liubimia mi goliam bliznak ot men
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време