Интимно

3 подаръка разкриват кога ще срещнете нова любов

Един забавен тест

25.12.2019г. / 10 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако търсите своята половинка, вероятно често се питате кога ще срещнете любовта. Всеки копнее за нея и това е напълно естествено. Днес споделяме един забавен тест. Изберете си подарък и вижте кога ще срещнете любовта.

Подарък с лилава панделка

Ако сте избрали първия подарък, ще трябва още малко да проявите търпение. Съдбата ще ви срещне с вашата сродна душа, която също ви очаква. Но всичко ще се случи, когато настъпи точният за вас момент.

Бъдете позитивни, не се отчайвайте, а вместо това формулирайте точно какъв искате да бъде партньорът, който очаквате да срещнете. Готови ли сте да се отдадете на любовта, когато се появи в живота ви? Не се фокусирайте върху дребните спънки, върху негативното.

Изберете си сърце и вижте каква изненада ви очаква

Подарък с червена панделка

Ако това е вашият избор, очаква ви голяма положителна промяна по отношение на любовта. Такава, каквато не можете да си представите. Ако в обкръжението ви има ухажор, не бъдете твърде недостъпни. Бъдете предпазливи, но дайте шанс да видят вашата уникална личност. Съдбата ви е подготвила специално любовно възнаграждение. Партньорът, който ще се появи на житейския ви път ще сбъдне това, за което от дълго време мечтаете и търсите. Ще може най-сетне да се отпуснете и да изживеете хармония и положителни емоции.

Изберете си цветно сърце и вижте какви сте в любовта

Подарък с розова панделка

Напоследък сънувате ли любов, че се намирате във връзка, че срещате мъж, че правите любов? Има ли романтика в сънищата ви? Според някои тълкувания на сънищата за любов, правенето ѝ, сънуването на някого, в когото сме влюбени, се тълкува като силно желание да се свържем с определен човек, че сме готови нашите взаимоотношения да преминат на следващо ниво. Изборът ви на този подарък, в комбинация с тези сънища, подсказва, че някъде около вас има някой, който изпитва силни емоции към личността ви. Дали заслужава вниманието ви?

Знайте, че съдбата ще ви възнагради и скоро ще се усмихнете, защото ще започнете взаимоотношения с партньор, когото дълго сте чакали. Заслужавате си този любовен подарък!

Коментирай
Свободно време