Интимно

Дали той ви харесва? Вижте тези 6 знака

Спомня си важни детайли

20.08.2019г. / 16 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато срещнем интересна личност, не след дълго в нас се появяват и емоции. Любовта ни кара да мечтаем, понякога да не виждаме очевидното или да живеем в заблуда. Как да разберем дали той е на същата вибрация като нас? Изразяването на любовта се проявява под много форми. Ето 6 от тях.

Търси начин често да ви докосва

Физическият, несексуален контакт е важен за поддържане на интимността. Ако той търси начин да ви хване, докосне за ръката, рамото, леко по гърба или се промъква зад вас, за да ви прегърне, това е показател, че изпитва по-дълбоки чувства. Следете внимателно позицията на краката, дали са обърнати, отворени към вас, дали докато разговаряте ви гледа в очите. Ако може да отговорите положително, някой определено изпитва влечение към вас.

Признаци, които разкриват кой може да ни изневери

Когато се случи нещо, вие сте първият човек, на когото иска да каже

Срещате се в някаква част на деня, а вие сте първият човек, който чува важни новини (били те добри или лоши). Вероятно той изпитва нещо повече от приятелство към вас. Според специалиста по връзки Angelisa Almanzar, този човек гледа на вас като на постоянен елемент в живота си, към когото е развил по-дълбока връзка.

Ще се опитва да поддържа контакт по-дълго

Вярвате или не, нещо толкова просто, колкото есемеса или съобщението в социалните мрежи за добро утро, може да покаже, че някой има дълбоки чувства към вас. Но когато става въпрос за успех на взаимоотношенията, последователността е от ключово значение. Трудно е да се формира дълбока връзка с някого, който се появява и излиза от живота ви, когато си поиска. Но ако той прави усилия да комуникира с вас всеки ден, това е признак, че иска да бъдете част от живота му.

4 мита за връзките, които ви пречат да откриете любовта

Спомня си важни детайли

Дати, срещи, неща, които ви харесват или пък не, подробности за вашата работа, семейство, любимата ви песен и т. н. Всичко това е показател, че когато разговаряте с този човек, той ви слуша, но не с досада, а е готов да помогне, ако е необходимо.

Свързани статии

Съпричастност с вашите емоции

Когато един мъж е привлечен към една жена, няма да ви трябва много време, за да забележите дали той е грижовен. Емоциите са заразни, особено когато харесваме и изпитваме чувства към някого и съпреживяваме неговите положителни или отрицателни емоции.

Винаги намира начин да е край вас

Той намира начин да е по-често край вас, за да си комуникирате, правейки малко бягство от работа, задължения, приятели, въпреки че знае че трябва да тръгва. Определено не е безразличен към вас.

 

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време