Интимно

3 типа мъже, които са пълна загуба на време и емоции

С тях връзката е невъзможна

24.01.2020г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е вълнуваща и интересна, защото ни среща с различни типове партньори. Докато има такива, които ни карат да се чувстваме специални, да преоткрием себе си по най-добрия начин, винаги срещаме и по някой мъж, който не заслужава вниманието ни. Въпреки това се влюбваме, имаме очакване и накрая страдаме. Вижте 3 типа мъже, които са пълна загуба на време и емоции.

Този, на когото му липсва зрялост

Едно от първите неща, които трябва да търсите в един мъж, когато искате да създадете сериозна връзка е зрелостта. Незрелите мъже обикновено са с привлекателна външност, забавни, умеят да очароват с историите си, но... Те са склонни да се носят по течението, да избират лесното в любовта.

Това означава, че ако решите да ги поизпотите и да се наложи да положат повече усилия, за да ви впечатлят и спечелят като партньорка, веднага биха се отказали. Незрелите мъже обикновено не допринасят с нищо за развитието на връзката и приемат за даденост своята половинка. За тях всичко е забавление и никаква отговорност.

5 знака на отрицателна енергия във връзката

Работохоликът

Този тип мъж винаги ще се стреми към върховете на служебната йерархия. И в това няма нищо лошо. Но какви са в любовните си връзки? Работа до късно, през почивните дни, жертва от страна на партньорката му в името на това той да се развива, а нейните амбиции остават на заден план...

Защо ревнувате бившия, след като сте създали нова връзка?

За работохолика работата е приоритет и невинаги е склонен да отдели достатъчно време и място в живота си за половинката си. Дори и да сте търпеливи, дали в дългосрочен план ще може връзката ви да издържи на неговите амбиции?

Свързани статии

Флиртаджията

Може би няма жена, която да не е казвала поне веднъж, че с плейбой никога не би имала любовни взаимоотношения. Но той все някак успява да привлече вниманието ни, да се промъкне в живота ни. Комплименти, ухажване, а много повърхностни неща изглеждат перфектни. Когато сте с него, разговорите ви рядко са стойностни, неудобните теми се избягват, а комплиментите, които ви отправя, ги прави на всяка.

Плейбоят крие рискове. Той обича да флиртува и не дава гаранция докъде ще стигне играта му. Ще се заглежда по други, докато разговаря с вас, без дори да се замисли, че може да ви нарани.

Коментирай
Свободно време