Интимно

Знаци, че родителите на партньора ви са токсични

Не ви подкрепят, а предимно срещате критика

24.02.2020г. / 14 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато започнем нова връзка, обикновено сме с нагласата тя да се развие като дълготрайна. Но, по закона на любовта, нещата никога не са идеални. А какво е да бъдеш във връзка с партньор, чиито родители са токсични и кои знаци подсказват, че са такива?

Винаги се бъркат във връзката ви

Това е един от признаците, че половинката ви има токсични родители. Те непрекъснато намират начин да повлияят на взаимоотношенията ви, дори когато той/тя не постъпва правилно, заемат неговата страна.

Признаци, че не сте влюбени, а просто не искате да сте сами

Омаловажават ви като личност

Ако родителите на партньора ви винаги намират начин да засегнат вашето самочувствие, да се бъркат в решенията ви, които взимате с половинката си, било то и за това къде да живеете, как да се храните, как да почивате, това е знак, че тези хора са токсични. Може би е добре да си помислите как би се развила връзката ви в такава обстановка.

Признаци, че връзката ви ще бъде дълготрайна

Не ви подкрепят, а предимно срещате критика

Критика за това как изглеждате, каква е професията ви, как се отнасяте с партньора си, как готвите, как отглеждате внуците им и т.н.

Свързани статии

Родителите влияят на изборите на вашия партньор

Това е много лош знак за вашите взаимоотношения с човека, когото обичате. Ако той няма свободата и самочувствието да взима решенията самостоятелно, или да се допита до вас като любим човек, а е изцяло зависим от родителите си, оставя се да бъде манипулиран от тях, то няма съмнение, че роднините му са токсични. Когато любимият ви човек не изгражда определени граници с тях, може би е добре да преразгледате връзката си.

Създават кавги между вас и половинката ви

Никой не би искал да бъде във връзка, в която родителите се бъркат във взаимоотношенията ни с любимия човек. За съжаление има такива токсични семейства. Колко често се случва близките на половинката ви да се опитват да настроят отсрещната страна срещу вас? Да манипулират любимия ви човек, че не им отделя достатъчно време, защото се е фокусирал върху вас. Когато той се опитва да ви защити в спор с тях, те обръщат ли се към него отново с манипулативни реплики, целящи да ви разделят?

Коментирай