Интимно

6 знака, че не сте един за друг

Половинката ви най-много ви критикува

03.03.2020г. / 14 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Едни от най-честите въпроси, които си задаваме в любовта са „Подхождаме ли си?“, „Имаме ли общо бъдеще?“. Има ясни признаци, на които ако обърнем достатъчно внимание, ще ни разкрият дали този партньор е за нас или не. Ако мислим често за предишната си връзка, ако се налага да се променим, за да останем във взаимоотношения с него... Това са само част от знаците, които казват „Не сте един за друг“. Вижте още 6 сигурни знака, че това не е вашата връзка.

Заедно сте, за да не се чувствате самотни

Има връзки, в които партньорите не намират щастие от това да са заедно, но въпреки това се страхуват да прекратят взаимоотношенията, за да не останат сами. Усещането че не можем да се справим с живота без половинката си може да ни обрече на нещастие. Има и връзки, които започват отново, за да не сме сами. Склонни сме да приемем за партньор личност, която не ни удовлетворява.

Как мъжете мислят за любовта и връзките

Половинката ви най-много ви критикува

Критиката е полезна, когато е градивна, когато е поднесена по начин, който не обижда и когато не е постоянно явление. Вашият партньор подкрепя ли ви? Винаги? В какво се изразява неговата подкрепа? А може би по-често ви критикува? Това е ясен знак, че не сте един за друг.

6 неща за незабравим секс, от които се нуждае всяка жена

Не се смеете заедно

Споделеният хумор е от съществено значение за една щастлива връзка. Ако при вас той липсва, любимият човек не се старае по-често да ви кара да се усмихвате или пък вие него, значи е време да продължите в различни посоки.

Отличителни черти, които мъжете търсят в една жена

Влюбени сте в представата за идеалния партньор

Понякога се случва да идеализираме половинката си, дори още в началото на взаимоотношенията. Изграждаме идеалния образ за него – грижовен, романтичен, обичащ и т.н. След време, реалността се оказва по-различна. Въпреки това ни е трудно да признаем пред самите себе си, че не сме един за друг.

Свързани статии

Празни думи

Думите, които не са подплатени с дела са изпразнени от съдържание. Когато безобидната лъжа, че нещо ще се случи, а то не се е случило и е съпроводена с едно фалшиво „обичам те“, е знак, че не сте един за друг.

Не се чувствате сигурно до него

Комфортът е изключително важен за една връзка. Ако сегашният ви партньор по някакъв начин ви кара да се чувствате несигурни, не можете да изразите спокойно своите възгледи и мнения, а по-често премълчавате, нямате общо бъдеще с този човек.

Коментирай