Започвайки нова връзка, никога не можем да бъдем сигурни дали тя ще е дълготрайна и стойностна. Да имаш дълга връзка, не ти гарантира бъдеще с партньора. Много двойки имат дългогодишни взаимоотношения, но от страна на мъжа липсва инициатива, визия за създаване на семейство и т.н. Кои са знаците, че той се оглежда за нещо по-добро, докато е с вас?

Не говорите за общото ви бъдеще

Това е важно и е показател за настройката на двама души в една връзка. Ако вашите планове са много повърхностни или изобщо не коментирате как си представяте взаимоотношенията помежду ви, време е да се запитате дали имате стабилно бъдеще с този партньор. Липсата на интерес от негова страна, липсата на инициатива нещата да започнат постепенно да се случват, като преместване в общ дом, например, предложение за брак, показва безразличие към вас и връзката ви от негова страна.

3 неща, без които връзката няма да оцелее

Не ви прави изцяло част от живота си

Единият от признаците, че половинката ви се оглежда за нещо по-добро е това, че вие присъствате частично в неговия живот. Ако не познавате неговите приятели или ви взима рядко, когато се среща с тях, ако отлага да ви запознае със семейството или не сте част от семейните събирания, това подсказва, че не е сигурен дали иска да бъде с вас в дългосрочен план.

Тест: Един за друг ли сте?

Крие ви в социалните мрежи

Имате връзка от няколко месеца, но не споделя моменти с вас в социалните мрежи. Освен ако не сте се разбрали да не показвате взаимно интимния си живот, тогава това е показател, че той умишлено не желае да ви представя като своя половинка. Може би флиртува с други и чака да се появи някоя, с която да ви замени.

Как да поддържате интереса на партньора към вас

Още от самото начало ви е намекнал, че не търси сериозна връзка

Не търси сериозно обвързване с вас, това е истината. Когато един мъж каже, че не иска да се обвърже, то е не защото по принцип не желае. Липсва му желание да го направи с определена жена. Понякога е нужно да четем между редовете, да разпознаваме намеците.

Още по темата

Разговорите ви са повърхностни, моментите също

Това е голям показател за отношенията между двама души. Да могат да споделят, да разкрият себе си, да са любопитни за другия, да намират начини постоянно да се преоткриват. Когато мъжът има сериозен интерес към партньорката си иска да споделя повече от времето си с нея, да пътуват заедно, да споделят хобитата си. Липсват ли тези неща, означава че той е временно в тези взаимоотношения.

Не е до вас в трудни моменти

Ако той липсва, когато сте имали лош ден и се нуждаете от някого, който да ви изслуша, в трудните моменти, когато ви е необходима подкрепа, когато не се интересува от емоциите, страховете ви и не ви кара да се чувствате сигурни, това значи, че наистина не се интересува от вас.

Снимка: iStock