Интимно

6 зодии, с които е трудно да имаш връзка

Истинско предизвикателство

18.06.2020г. / 12 19ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои зодии са носители на лесни характери. Да имаш връзка с тях става с лекота, непринудено и се случва някак плавно, без усилия. Но има и зодиакални знаци, които правят нещата толкова сложни с поведението си, че затрудняват връзките си. За партньорите им е същинско предизвикателство да ги разберат, да свикнат със странностите им и да успеят да се адаптират към непредвидимата им природа.

5 зодии, които се влюбват в потенциала на партньора си, не в него

Кои са зодиите, с които е най-трудно да имаш връзка?

Близнаци

Близнаците са истинско предизвикателство, що се отнася до връзките. В началото са обаятелни, приятелски настроени, изглеждат погълнати от партньора си и правят всичко възможно да направят общото бъдеще да изглежда безоблачно и перфектно. С течение на времето Близнакът започва да проявява двойствената си природа. Охладнява, държи се странно, не споделя всичко, което мисли и чувства. Нерядко кара партньора си да изпитва вина по необясними причини.

Напрежението, което започва да се надига с времето отравя връзката и често води до раздяла. Когато нещата станат рутинни, Близнаците губят интерес и започват да се отнасят хладно и отегчено към партньора си. За него е предизвикателство да успее да съхрани любовта във връзката, защото не спира да се пита къде е сгрешил, докато Близнаците изобщо не изпитват подобни угризения и прехвърлят цялата вина за влошените отношения на половинките си.

Месечен хороскоп за юни

Стрелец

Стрелците обожават да се срещат с нови хора. Умеят да омайват и да правят феноменално първо впечатление. Интересът на Стрелците се губи доста бързо, особено когато осъзнаят, че великолепните очаквания, които са имали за партньора си, не са се сбъднали. Тази зодия има склонността да придава черти на партньора си, които той не притежава, но които им се иска да притежава. С осъзнаване на реалността Стрелците често се отдръпват рязко и нараняват половинките си.

Стрелците приемат партньорите си за даденост, което може да доведе до проблеми във връзките. Те могат да бъдат нетърпеливи и ако искат нещо, а не го получат веднага, не биха чакали още дълго.

Късметлийски цветове за зодия Близнаци

Телец

Телецът е упорит и понякога това му навлича проблеми. Инатът на Телците е пословичен. Ако партньорът им не се научи да се справя с тази тяхна особеност, връзката може да не просъществува. Ако Телецът има различни убеждения от тези на другите, независимо дали става въпрос за интимния им партньор или за по-далечен човек, той няма да се поколебае да настоява за своето и да упорства. Няма да се спре дори да нарани партньора си с някое изказване.

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Изслушването и приемането на алтернативна гледна точка е наистина трудно за повечето Телци и това им пречи в отношенията с хората. За да успеят да запазват връзките си с партньорите си, приятелите, близките и колегите си, те трябва да се научат да приемат чуждото мнение, дори да не им харесва.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
РАЗОЧАРОВВАН ( преди 3 години )