Интимно

Защо е лесно да се влюбиш в жена Дева

Тя е мистериозна

23.06.2020г. / 08 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Наричат жената Дева хамелеон и може би с това, че често се променя, привлича вниманието на представителите на противоположния пол. Защо е лесно да се влюбиш в нея? Жената Дева е грижовна към дома и семейството си. Толкова грижовна, че понякога партньорът ѝ може да се чувства излишен, дори глупаво. Ето защо е важно, дамите Деви да приемат, че перфекционизмът не е най-добрата им черта.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

За разлика от мъжа Дева, жената може да пази тайна, да ѝ се има доверие. Тя е твърде умна и прекалено лоялна, за да се предаде на изневярата и нейният морал и срамежлива природа вероятно няма да ѝ позволят това. Но реши ли да говори, нищо няма да я спре да ви сподели това, което ѝ харесва, или което иска да се промени. Тази нейна откритост, определено впечатлява мъжете.

Още в началото на връзката, партньорът ѝ разбира, че това е жена, която не търпи агресивно поведение. Жената Дева харесва изисканите ресторанти, танците и времето, прекарано сред природата.

6 начина да разберете мъжа до себе си

Докато за един мъж не е трудно да се влюби в нея, жената Дева обича да флиртува, но самата тя не се влюбва толкова бързо. Тя би се впечатлила от някой, който е по-силен и по-уверен от нея.

По отношение на секса и трябва малко повече време, за да се отпусне и да стане интимна с партньора си. Бавно ще влезе в любовната игра, което влудява още повече партньора.

Свързани статии

Още нещо, което кара мъжете бързо да се влюбят в жена Дева е нейната грижовна природа, скромността и лоялността ѝ. В трудни за половинката ѝ моменти, тази жена знае как да се погрижи за комфорта на любимия човек. Да го изслуша, да го утеши. Това е жена, която иска да изградят по-добър живот и да бъдат по-щастливи заедно.

Жената Дева е тайнствена и в началото на връзката не би разкрила своите тайни, за да не бъде наранена. Точно тази нейна загадъчност привлича силно мъжете.

Ако планирате да бързате в отношенията си с нея, тогава сте обречени на провал. Тя харесва преследването, флирта и дългата любовна игра. Ето защо е толкова лесно да се влюбиш в жена Дева.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
до 1 ( преди 3 години )
аз се влюбих в една преди години там ми разказа играта ! направо ме побърка ...то не беха драми и номера то не беше чудо ...мн зле . 10 месеца ми трябваше да се се оправя психически от тва чудовище . абсолютно имате право в коментари за представителите на тази зодия ...бих казал че обичат да правят и драми - драма куин и да са център на внимАНИЕТО - абе отвратителна зодия !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 4 rate down comment
бг смешки ( преди 3 години )
най-отвратителната зодия в Зодиака ! и за мъже но особено за жени ! претенциозни , чистници до краен предел , взискателни , често жените са много неверни и изневеряват непрекъснато . освен тва имат често и някакви психически проблеми - крайно емоционално нестабилни са , което е мн дразнещо . не съм видял нормална жена от тази зодия досега а познавам доста . мъжете също не са цвете за мирисане повечето !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
сурикат ( преди 3 години )
Самата истина, но прекалената им грижовност и доброта позволяват на съпрузите им да гипревърнат в слугини, а на приятелите им да ги правят на балами, Жалкото е, че те го разбират;
отговор Сигнализирай за неуместен коментар