Интимно

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Някои зодиакални знаци се нуждаят от партньор, от внимание и от повече грижи, отколкото други, които предпочитат да са по-независими в живота

03.07.2020г. / 10 33ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Водолеите обичат да правят нещата сами. Не им пука дали ще отидат сами на планина, на пътешествие или на къмпинг. Знаят, че винаги ще намерят интересни хора, с които да общуват. Чувстват се добре, когато са сами. Не изпитват силна нужда от това да имат връзка и стабилен партньор, защото бързо нещата им доскучават. Губят интерес и се държат хладно с партньорите си в такива случаи. Самодостатъчността и независимостта са две от най-определящите качества за Водолея.

4-те зодии, склонни към изневяра

Свързани статии

Овен

Овенът е твърде зает и твърде независим, за да изпадне в нужда от партньора си. ако има нещо, което те могат да правят сами, то е да се оправят невероятно добре в живота. Овните не искат да са обвързани само с един човек. Те са склонни да пазят част от сърцето си за истински специален човек. Когато го срещнат, те са истински щастливи и всеотдайни партньори. Овните не обичат да зависят от никого. Не искат някой да се опитва да ги променя и да ги притиска да се включат в неговите планове. Той обича да ръководи и да управлява връзките си.

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

Стрелец

Стрелците са много саможива зодия. Те процъфтяват абсолютно сами. Не се нуждаят от никого, за да са щастливи. Когато се установят с един човек, те трябва да се научат да оставят някой друг да прави всичко. Стрелците не умеят да делегират. Те предпочитат да правят нещата сами, защото са убедени, че го правят най-добре. Твърде независими са, за да успеят да съхранят връзките си много дълго време.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати