Всичко за зодиите

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Всеки зодиакален знак има своите предпочитания

04.09.2020г. / 16 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Характерна черта за нежната половина на човечеството е да разсъждава върху това с какво е привлякла мъжкото внимание. Случвало ли ви се е мъж да се влюби във вас, а вие да се питате какво точно е харесал в личността и физиката ви? На почти всяка жена ѝ минават подобни мисли, затова ще се опитаме да отговорим на тези въпроси поотделно от мъжка гледна точка и то според зодията.

Какво харесват и какво отблъсква мъжете от различните зодии?

Овен 

Привлечен от: Овните обичат мръсните приказки и дързостта. Колкото по-голямо самочувствие има една жена, толкова по-пленени са от нея. Покажете ентусиазъм, знания и характер и Овенът ще е в краката ви.

Каква жена сте според зодията?

Отблъснат от: Контролът кара Овните да се страхуват от жени, демонстриращи желание за надмощие. Не понасят опитите да бъдат променени. Трябва да оставите Овена да решава сам какво и как да прави, ако искате да имате връзка с него. Те са силно независима зодия.

Телец

Привлечен от: Нестандартни срещи, чувствителни и възбуждащи есемеси, романтични жестове. Романтиката е слабостта на Телците. Обградете ги с вниманието си и ще се убедите колко бързо ще се влюбят във вас. Един от най-добрите начини да спечелите мъж Телец е да го дарявате с внимание и желание за създаване на домашен уют.

Отблъснат от: Две неща – постоянно оплакване и нечестност. Телецът е сред зодиите, които всячески се опитват да избегнат драмата на всяка цена. Ако половинката им драматизира и мрънка постоянно, това ги влудява. Телецът е много лоялен, мрази да лъже и смята това за една от най-противните черти у другите хора.

Близнаци 

Привлечен от: Честност, интелект и остроумие. Близнаците са много социална зодия и ако притежавате тези качества на характера, определено ще спечелите вниманието и одобрението им. В противен случай те лесно се отегчават и преминават на следващата връзка.

От какъв мъж се нуждае една жена според зодията?

Отблъснат от: Хора, които излъчват негативни вибрации. Близнакът не би понесъл връзка с някого, който го натоварва психически. За него е важно да се забавлява във връзките си и в приятелствата си. Ако сте предсказуеми и скучни, няма да ви провърви с Близнаците.

Рак 

Привлечен от: Емоционалност и отдаденост. Раците са домошари, които обичат семейния уют и обстановка. Ако сте личност, която обича да обгрижва, Ракът ще ви обожава. Деликатни жестове, романтични изненади – това омайва Рака и го кара да се влюби.

Отблъснат от: Арогантност, егоизъм и отказ от компромиси. Раците ценят най-много емпатията у хората, защото те самите са такива. Ако не ги разбирате, ако не проявявате чувствителност и избягвате комуникацията с тях на емоционално ниво, те се отдръпват.

Коментирай