Интимно

Какво се случва, когато спрете да търсите любовта

Прехвърляте фокуса върху себе си

10.07.2020г. / 11 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Търсейки любовта, имайки силното желание да създадем връзка, има момент, в който осъзнаваме, че цялото ни съществуване и енергия са отдадени на това. Дали сме щастливи? Не! Защото колкото повече настояваме пред Вселената да намерим половинката си, толкова повече не ни се случва. Какво обаче се променя, когато спрем да търсим любовта?

По-малко стрес

Мисълта, че на всяка цена трябва да имате половинка до себе си, защото вярвате, че само така ще бъдете щастливи, е изтощителна. Това създава ненужен стрес и ви пречи да се наслаждавате на живота. Когато спрете да се фокусирате върху това че сте необвързани, нещата се преобръщат във ваша полза.

Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Прехвърляте фокуса върху себе си

Възползвайте се от факта, че разполагате с повече време за себе си, докато не сте във връзка. Какво искате да подобрите в живота си? Да промените фигурата си, да постигнете повече успехи в работата, да се запишете на курсове... Обикновено хората са привлечени от тези, които вече живеят най-добрия си живот, които са позитивни. Това автоматично привлича нови обожатели.

Романтични неща, които мъжете искат от жените

Ставате по-наясно с възможностите за любов, които иначе може да сте пропуснали

Със сигурност всеки от нас има мислен списък с критерии, на които смята, че трябва да отговаря една любовна връзка, потенциален партньор. Стриктно следим дали очакванията, които имаме ще се материализират, но често се оказва, че сме разочаровани. Настройвайки се за провал, не даваме шанс на отношения, хора... Когато спрем да търсим любовта, можем да пренаредим мислите си.

Свързани статии

Научавате се да различавате кога някои ви ухажва и кога не

Когато сме обсебени от идеята да си намерим половинка и имаме обект, който ни е симпатичен, лесно можем да объркаме неговото любезно отношение с флирт. Само защото някой проявява кавалерство, възпитание спрямо нас, не означава, че има романтичен интерес. От друга страна, когато спрем да търсим любовта, по-ясно можем да различим кога някой флиртува с нас и би искал да ни покани на среща и кога е просто любезен.

Осъзнавате, че любовта е нещо повече от връзка

Времето, в което не се фокусирате върху намирането на партньор, е онова ценно време, в което може да помислите какво за вас е любовта, защо искате да създадете връзка, какво сте готови да дадете в едни взаимоотношения и искате да получите.

Когато спрете да търсите, намирате любовта и своята половинка.

Коментирай
Здраве и красота