Интимно

6 знака, че се намирате в пламенна връзка

Имате очаквания в близкото бъдеще да сте все така заедно и щастливи

14.08.2020г. / 07 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато създадем любовна връзка, си задаваме въпроса каква е тя. Кои са показателите, подсказващи, че отношенията ни с настоящия партньор са пламенни, страстни, с потенциал да се надградят? Любовта е нещо, което градим всеки ден, съзнателно. Вижте 6 знака, че се намирате в пламенна връзка.

Искате да знаете всичко за половинката си

Разговорите са увлекателни, продължителни, а имате усещането, че минават неусетно. Искате да разберете всичко за другия – как е минал денят му, неща от неговото минало, хубавото и лошото, през което е преминал.

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

Приемане на недостатъците

Още един знак, че се намирате в пламенна връзка и че сте силно влюбени един в друг е, че обичате всичко в другия. Това съвсем не означава, че се идеализирате взаимно, а че сте разпознали недостатъците си, но сте се приели с тях, дори някои ви се струват чаровни.

Имате очаквания в близкото бъдеще да сте все така заедно и щастливи

За една връзка голям показател е това дали партньорите гледат в една посока и дали в плановете за бъдещето на всеки един от тях има място за настоящия им партньор. Общата визия и предприемането на малки стъпки за осъществяването на плановете, показват, че вие се намирате в пламенна връзка.

5 начина да покажете на партньора, че изпитвате силни чувства

Правите жертви един за друг

Без да го осъзнавате, но разбира се в онези допустими граници, в които вие не сте ощетени. Поставянето на нуждите на другия пред собствените, желанието да се погрижим любимия човек да се чувства щастлив, е най-големият показател, че изпитваме силни емоции. В отношенията даването трябва да е спонтанно, не по задължение, не да ни кара да се чувстваме зле. Само така страстта процъфтява.

Свързани статии

Привързани сте един към друг

Това може да се изрази физически – държане за ръка, постоянно докосване, сядане един до друг в близост, гушкане. Но може да се усеща и по друг начин, когато общувате често през деня, дори и да сте на разстояние един от друг, когато имате усещането, че не можете да не видите, да не чуете другия, когато нямате търпение да си споделите разни неща.

6 факта за любовта и връзките

Не се притеснявате да споделяте

Казвате всичко, което ви хрумне, без да се страхувате, че другият може да осъди мнението ви. Дори и да не е съгласен, знаете, че вашите спорове са „здравословни“, а не изпълнени със словесна или друга агресия.

Снимка: iStock

Коментирай