Интимно

Той каза, че ще ми пише

Ева Кулева очаква вашите въпроси за любовта и връзките

15.08.2020г. / 11 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовните срещи ни изправят пред куп въпроси. Имаме очаквания и когато те не се оправдаят, въпросите ни стават още повече. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева отговаря на въпрос на читателка, която търси обяснение за поведението на мъж, с когото е имала първа среща.

Въпрос: Започнахме да си чатим преди два дни. След това се срещнахме и преди да си тръгнем, ми каза, че ще ми пише да се видим отново. Аз му пиша, той не го прочита, а е онлайн. Какво да правя?

Ева Кулева: Имам въпрос към теб – защо не изчака той да ти пише, а му писа ти? Това е основна грешка, която жените допускат в дейтинг процеса. Изземват инициативата и започват да преследват мъжете. Моля ви, дами, спрете да преследвате мъжете! Имайте търпение те да ви потърсят. Ако са обещали да го направят и не го правят, за какво са ви такива мъже?!

След като не те търси и не ти отговаря, значи не проявява интерес към теб. Продължи напред. Сигурно се питаш „Тогава защо каза, че ще ми пише да се видим отново?“.

Мъжете казват, че ще се обадят и не го правят по различни причини. Ето някои от тях:

Не знаят как да кажат, че нямат интерес по подходящ начин и не искат да те обидят. Затова лъжат.

В момента, в който го казват, наистина го мислят, но след това размислят и установяват, че всъщност нямат интерес.

Свързани статии

Не вярват, че могат да отговорят на очакванията ти и се страхуват да бъдат отхвърлени. Иначе казано искат, но не им стиска.

Междувременно са срещнали някой, който ги е заинтригувал повече.

Вероятно има още куп причини, но каква е причината всъщност няма значение. Следващия път изчакай той да те потърси. И ако не го направи, продължи напред.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
Свободно време