Интимно

5-те зодии с най-драматичните раздели в любовта

Експлозия от емоции и бушуващи страсти

28.08.2020г. / 14 35ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв 

Лъвовете обичат да са център на вниманието. Те са свикнали всички да гравитират около тях. Ако бъдат отхвърлени в любовта, те го преживяват толкова силно драматично, че изобщо не доумяват как някой може да не иска да бъде с тях. Убедени са в обаянието си и отказват да приемат, че са се провалили в нещо, особено в любовта. 

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Вниманието се превръща в необходимост за Лъвовете. След раздяла те изпадат в истински разпад. Чувстват се маловажни, отхвърлени, неоценени. Самочувствието им рязко спада. Търсят подкрепа от приятели и близки, като често просят похвали от тях, за да се почувстват отново добре. 

Лъв с разбито сърце ще публикува най-хубавите си снимки в социалните мрежи, ще иска да изглежда перфектно в очите на бившия си и на всички останали. Ще се опита да привлече внимание отново към себе си, да накара всички да му завиждат. 

Рак 

Раците са една от най-чувствителните зодии, които се привързват дълбоко към половинките си. Въпреки привързаността си обаче имат склонността да проявяват егоизъм и да пренебрегват нуждите на партньора си. Така често се стига до раздяла, която те понасят изключително драматично. Ако имате връзка с Рак и тя се разпадне, очаквайте много емоционален обрат. 

Свързани статии

Ракът ще ви изпраща съобщения, ще ви моли да му дадете втори шанс, след което обаче ще изхвърли всичките ви дрехи през прозореца, като ви закълне да не стъпвате в дома му никога повече. Тази зодия трудно контролира бурните си чувства. В такива моменти реакциите на Рака са хаотични и необясними. Те просто не знаят как да изключат емоциите си. 

Ракът има твърда черупка отвътре, но много мека душевност отвътре. След такива бурни раздели той се нуждае от време, за да поправи щетите по черупката си. 

Телец 

Упоритият Телец трудно признава пораженията си в любовта. Той няма да се предаде на емоциите. Ще изглежда непоколебим. Няма да се извинява за нищо. Няма да пожелае да отстъпи и нито за миг дори няма да допусне, че има вина за случващото се. 

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Телците не умеят да виждат нещата от чужда гледна точка. Това е и причината за голяма част от провалите им в любовта – те просто не могат да се поставят на мястото на партньора си. Никога не разбират аргументите му и отказват да се съгласят с различна гледна точка от тяхната. Перспективата, която имат, трябва да съвпада с тази на партньора им. Ако това не е така, често идва и краят на връзката, защото не могат да правят компромиси.

Основното чувство, което изпитват към партньора си след раздяла, е гняв. Рядко се самосъжаляват, още по-рядко се критикуват сами. Те обръщат цялата си енергия в омраза към половинката. Чувстват се толкова предадени, че изобщо дори не се замислят за втори шанс или за повторно събиране. 

Коментирай
Свободно време