Интимно

6 зодии, които приемат срещите прекалено сериозно

Астрологията се намесва в усещането за любов и щастие у тези зодиакални знаци

01.07.2020г. / 15 17ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещите трябва да са забавни. Когато срещнете човек, с когото се забавлявате и се чувствате добре, с когото усещате пеперуди в корема и прехвърчащи искри, просто се отпуснете. Взимането на срещите прекалено на сериозно понякога е истински проблем. Зодиите, които имат склонност да го правят, често изпитват разочарования, тревожност, склонност към депресия, защото отдават прекалено голямо значение на срещите, вместо да се фокусират върху доброто си прекарване. Те бързат да създадат връзка и нямат търпение да се пуснат по течението.

Кои са зодиите, които взимат срещите прекалено сериозно?

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Телец

Телците приемат срещите твърде сериозно. Те рядко се отърсват от напрежението и се оставят на момента. Телците правят едно същинско гмуркане в дълбините на любовта още в началото на връзката си, даже и във фазата на срещите, когато нещата все още не могат да се нарекат връзка. Често това плаши партньорите им. Този порив у Телците се дължи на тяхното желание да имат дом и семейство колкото се може по-скоро, защото са домошари по природа. Дълготрайното несемейно положение ги тревожи и искат да открият партньор бързо. Нямат време за мотаене по срещи и затова действат направо. В много случаи това ги кара да грешат в любовта.

Козирог

Козирозите имат големи очаквания към себе си. Те несъзнателно упражняват психологически натиск върху собствената си личност, което ги тормози. Представителите на тази зодия са семеен тип хора, които мечтаят да се установят. Прагматични са и не обичат да си губят времето в протяжни връзки без перспектива. Затова и още на срещите показват твърдите си намерения. Имат склонността да пресилват нещата и да бързат твърде много. Отдават голямо значение на срещите още от самото начало, сякаш вече са в сериозна връзка. Още от самото начало действат така, сякаш са открили половинката си в живота, което често се оказва грешно. Трудно се отпускат и не могат да излизат с някого просто за забавление.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Риби

Рибите обичат чувството да са влюбени. Те придават нюанси на любов дори на връзки, в които тя реално не съществува. Имат развинтено въображение и често се самоубеждават, че човекът до тях ги обича без да са получили необходимите знаци за това. Изпитват отчаяна нужда да открият най-нежната и всеотдайна любов, затова и залагат много на срещите. Хвърлят се в тях от самото начало все едно вече са в истински ангажираща връзка. В много случаи не обръщат внимание на червените флагове. Оправдават лошите ситуации с най-различни извинения. Имат склонността да се вкопчват в идеята за връзката, идеализират партньора си, а преценката им често е нереална.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Коментирай