5 знака, че той е играч

Очите му не спират да търсят, дори когато вие сте там

03.09.2020г. / 10 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Влюбваме се в различни типове мъже. Някои са романтици, други ревнивци... Има и играчи. Играчът симулира истински интерес към вас. Той е ходеща лъжа, която търси изгода. Той е ненадежден за сериозна връзка, но добре го прикрива. Играчите създават семейства, но често половинките им не подозират истинската им същност. 

Как да разберете, че един мъж е играч? Интуицията рядко лъже, не го забравяйте, но следете и за тези знаци, като поглед, който не спира да търси и това какви са били предишните му връзки, защо са приключили, както и:

Той е сладкодумен

Първият знак, че един мъж е играч, е това, че той е много комуникативен, винаги намира начин, когато е сред хора да привлече внимание към себе си, с шега, остроумие, интелект. Винаги знае какво да каже, а ласкателството му се прикрива зад чаровна усмивка, на която вие трудно устоявате. 

5 признака, че той ви приема само като приятелка

Той е уклончив

Друг знак, който издава Играча е неговата уклончивост. Той винаги знае как да избегне почти всеки опит да го притиснете, да разберете какво ще прави в свободното си време, например. Без следи, без отчетност. Или пък ви разкрива какво е правил, чак след като е минал съответният момент. Също така е изключително добър в това да крие своя телефон, това с кого си комуникира, а ако се опитате да повдигнете този въпрос, ще ви нападне с обвинения, че сте ревнива, че проверките ви са неоснователни. 

Постоянни намеци за секс

Играчът, който би искал да има само сексуални отношения, бързо ще намери начин да ви го покаже. Чрез шегички, намеци, открити въпроси към вас относно вашия интимен свят. Играчът няма да чака да минат няколко седмици, докато ви целуне или стигнете до спалнята. Той е бърз, но и хитър. Ако разбере, че вие търсите сериозни взаимоотношения, лесно може да ви заблуди, само за да получи онова, което му се иска. Той борави добре с думите. 

5-те зодии с най-драматичните раздели в любовта

Изминaли са повече от 6 месеца, а все още не ви е запознал със семейството си

Вече се виждате половин година, имате сексуални отношения, ходите по заведения, ресторанти, но за семейството му вие сте неизвестна. Нищо не подсказва скорошна среща или пък той, постоянно си намира причина да не ви представи. Ако Играча си търси нещо „по-добро“ от вас, няма да ви запознае с близките си.

Свързани статии

Нещата между вас не напредват

Още един признак, че си имате работа с играч е застоят в отношенията ви. Има флирт, комуникирате и онлайн, понякога пиете кафе и тъкмо, когато си помислите, че нещата се случват, той се отдръпва. Може би е намерил нещо друго. Или пък, сексът е страхотен, но взаимоотношенията ви все още са на повърхността. За съжаление, жените като емоционални същества, често приемат случващото се в леглото като нещо сериозно, като любов. Докато за мъжете е просто секс. 

Коментирай