Интимно

Признаци, че той си играе с вас и не иска връзка

Трудна любов

20.09.2020г. / 05 40ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога мъжете могат да са истински играчи. Жестовете, обърканите сигнали, които изпращат, противоречивите им действия, които ви карат да се чувствате харесвани, а след това да сте отритнати и пренебрегнати, могат да са истински объркващи. Тези действия имат една цел – да ви накарат да лапнете въдицата, да сте винаги на линия за секс, но не и за истинска връзка.

5 вида доверие в една връзка

Ако не сте сигурни в признаците, че той си играе с вас, но не иска да има трайни отношения, вижте сигналите, които ще ви помогнат да разберете.

Планирате срещи, но той все се оказва зает

Явен признак на несериозно отношение към вас е уклончивият прием на покани за срещи, след което все се появяват неочаквани обстоятелства, пречещи на срещите да се осъществят. Това е най-явно, когато всъщност осъзнаете, че се срещате само когато на него му е удобно, тоест когато има нужда от вас.

Отивате на среща и той сякаш изведнъж охладнява към вас

Такива моменти са толкова объркващи, но пък толкова привлекателни за много жени, защото ги хвърлят все по-дълбоко в устата на вълка, който си играе с тях, защото повишава интереса им. Ако видите, че става твърде трудно определено нещо не е наред.

6 изненадващи признака, че Той ви изневерява

Свързани статии

Той ви обръща много повече внимание в даден момент, а в следващия просто изчезва

Този тип мъже, които предпочитат да си играят с жените, вместо да изградят истинска връзка, често забягват и са като призраци известно време. След това се появяват и ви заливат с внимание, подаръци, вечери, изненади. Това ви кара да си мислите, че сте луда и че няма от какво да се притеснявате, защото той е бил просто зает. Но не е така.

Въпроси за бившите, които е добре да зададете на партньора си

През повечето време отношенията ви с този мъж са базирани на съобщения и срещи през няколко дни или седмици

Ако някой е влюбен във вас, той определено ще брои часовете, докато се видите отново. За да има истинска любов и отсъствие на физическа близост трябва да има съществена причина, която да извини този факт. Ако няма, значи той просто е играч.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време