Интимно

Признаци, че партньорът ви крие нещо от вас

Отдалечава се физически и емоционално

03.11.2020г. / 09 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Доверието в една връзка е фундамент. Всеки има своите малки тайни от любимия човек, но усещането, че той крие нещо от нас, рядко може да бъде объркано. С всеки изминал ден мисълта, че сме лъгани не ни дава мира. Как да разберете, че партньорът ви крие нещо?

Вижте няколко червени флага и ако някой от тях е налице, не пропускайте разговорите. 

Показват повече внимание

Един от първите признаци, поставящи под внимание поведението на партньора ви е промяната му в отношението към вас и по-специално, жестове на внимание, които не са част от обичайното му поведение. Изведнъж той става твърде загрижен, романтичен, подарява ви цветя, подаръци... Сякаш се опитва да прикрие следите си. 

5 начина да останете спокойни при разгорещен конфликт

Пази мобилния си

Мъжете винаги се издават, че крият нещо, променяйки своите навици с телефона си. Ако забележите, че той е по-напрегнат, когато си пише с някого и вие видите, че го прави, ако в дадени моменти избягва да отговаря на съобщения или на обаждания, попитайте го дали може да ви покаже телефона си. От реакцията му ще разберете дали наистина крие нещо от вас. Когато един мъж не се притеснява че половинката му може да погледне по всяко време в телефона, не го взима със себе си в банята, тогава е малко вероятно да крие нещо. 

Отдалечава се физически и емоционално

Тази промяна е показател, че има проблем, който не е задължително да е изневяра, липса на любов към вас. Може би има нещо друго, което тормози партньора ви, за което не желае да говори и това премълчаване го отдалечава от вас. В такива моменти е важно да насърчите половинката си да сподели, независимо какво се е случило.

По какво се познава, че една връзка няма бъдеще

Хващате го да ви лъже

Доверието е особено важно във всяка връзка. Въпреки това, когато човек се опитва да скрие нещо, историите му се разминават в даден момент, той се обърква кога какво ви е казал. Всяко несъответствие може да сочи към скриване на тайни от вас.

Свързани статии

Изключва ви от живота си

Ако винаги сте правили всичко заедно, но сега нещата се променят, то със сигурност трябва да му поискате обяснение за тази промяна. Избягването на общите ви занимания, които са ви носили удоволствие, определено не става случайно. Може да е признак за изневяра, залитане към хазартни игри. 

Езикът на тялото рядко лъже

Още един начин да разберете дали партньорът ви има тайни от вас е езикът на тялото. Избягване да ви гледа в очите, когато му задавате разкриващ въпрос, отместване рязко на погледа или пък втренчено ви гледа в очите. Пипане по главата, шията, нервничене с ръце... Всичко, което не е характерно за него. 

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време