Интимно

Неща, от които зависи дали ще се влюбите лудо

Факторите, които се оказват най-важни за влюбването

04.12.2020г. / 11 18ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта ни открива в най-неочаквани моменти. Тя идва под различни форми – луда, страстна, спокойна, всеотдайна, приключенска. Каква любов ще ви връхлети зависи както от вашата личност, така и от тази на партньора ви. Взаимодействието помежду ви оказва влияние на това как ще протече вашата любов.

Изберете си двойка и вижте какво ви очаква в любовта

Дали ще се влюбите лудо един в друг зависи от няколко неща.

Прилика, сходство

Колкото и хората да повтарят, че противоположностите се привличат, това не е вярно. Изненадващо, но колкото повече си приличате, толкова по-лудо ще се влюбите един в друг. А и връзката ви има шансове да остане здрава задълго. Приликите и сходствата не само в характерите, но и в разбиранията за живота са изключително важни за това как ще се развият отношенията ви.

Взаимни чувства

Очевидно няма как да се влюбите лудо един в друг, ако само единият от вас изпитва силни чувства. Дори да се случи така, това не означава, че всичко е едностранно. Науката доказва, че усещането, че другият те иска безотказно предизвиква чувства, на които не можете да се съпротивлявате. Така се влюбвате постепенно и силно в партньора си.

20 съвета, с които ще се влюбите още тази година

Привличане

Привличането е важно условие за избухване на любов. Лудото влюбване зависи от това до каква степен сте привлечени физически и емоционално към партньора ви и той към вас. Всеки бива привлечен от различни личностни и физически особености. Ако всеки от вас намери по нещо атрактивно в другия, това е успешна рецепта за любов.

Опасността и адреналинът като фактор

Ако искате да намерите любовта, скочете с бънджи или отидете да се гмуркате. Екстремните преживявания предизвикват скок на адреналина. При влюбването се стимулират същите центрове в мозъка, които биват активирани и при висок адреналин. Така че, екстремните преживявания могат да ви помогнат да намерите някого, в когото да се влюбите.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

Свързани статии

Удовлетворение

Независимо дали става дума за гушкане, разбиране, прегръщане, подсилване на самочувствието или каквото и да е нещото, от което имаме нужда, ако партньорът ни ни го осигурява, ние се влюбваме силно в него. Това е механизмът на „закърпване на дупките“ в душата и личността ни, което прави другия човек така важен и специален за нас. Той ни кара да се чувстваме добре, удовлетворени и „запълнени“ благодарение на неговата подкрепа.

10 въпроса, които да си зададете преди брака

Мистерия

Загадъчността е голям фактор във влюбването. Ето защо не трябва да разкривате напълно същността си, мислите си, намеренията си и дори какво точно правите навън, когато сте с приятелки. Оставяйте по малко съмнение у партньора си. Подхранвайте въображението му, за да не сте му напълно ясна. Това ще го накара да се влюби лудо във вас.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
ана ( преди 3 години )
До Добрев: Здрав врътокъщник,здрав брак всъщност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Добрев ( преди 3 години )
Здрав кръст,здраво семейство...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар