Интимно

6 начина да запазите връзката си във времето

И да я превърнете в дълготрайна и пълноценна

13.01.2021г. / 14 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато държите на партньора си и искате връзката ви да остане завинаги е важно да дадете всичко от себе си това да се случи. Има няколко неща, които е важно да правите всеки ден, за да сте сигурни, че връзката ви ще премине успешно през всички изпитания и няма да се разруши.

6 знака, че сте готови за нова връзка

Честна, постоянна комуникация с добър тон

Да сте мили с партньора си е едно от най-важните неща в една връзка. Ако успявате да общувате без нападки и обиди, това е най-прекрасното нещо. Още по-прекрасно е, ако успявате да сте напълно искрени и честни един с друг. Няма по-важна предпоставка за дълготрайна и пълноценна връзка.

Желание да преминете през трудности и несъгласия

Ако и двамата искате и полагате усилия да преодолявате неизбежните несъгласия и конфликти заедно, нищо няма да е в състояние да разруши връзката ви. Това е ключът към щастието. Не съществува връзка без спорове и конфликти. Важно е обаче как преминавате през тях и как се справяте с тях.

4 типа жени, които силно привличат мъжете

Чувство за хумор, забавления и разсейване от злободневието и битовизма

Когато сте дълго време заедно и живеете под един покрив, битовизмът ще ви връхлети в даден момент, колкото и да си повтаряте, че на вас няма да се случи. Това е част от живота. Важното обаче тук е да успеете да преодолеете злободневието с хумор и с поглед над нещата.

Споделяне на уроците на живота един с друг

Когато откриете нещо ново за себе си, за живота или за партньора си, споделяйте го един с друг. Няма по-добра рецепта за учене и надграждане на самите себе си от осъзнаване на опита и споделянето му с партньора.

20 знака, че си заслужава да му дадете шанс

Свързани статии

Емоционална подкрепа

Не ви трябва партньор, който не ви уважава и който не се интересува от това как се чувствате. Не ви трябва партньор, който не ви харесва каквито сте и не ви прави комплименти, когато ги заслужавате. Всичко останало е лъжливо усещане за любов.

Решения, с които да намерите любовта през новата година

Любов, интимност, секс

Любовта е свързана със секса и интимността. Тези три емоционални и физически нужди не могат една без друга. Но често хората ги бъркат. Мислят, че когато има секс, има любов и интимност. Но това не е така. Това са три отделни понятия, които могат да виреят напълно поотделно едни от други. Ако имате и трите във връзката си, това е добър начин да я запазите във времето.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
moje biako se naycim kak da se darjim vsicko ste bade nared vapros na vreme z izyasnyavane na razminavaniya ako vseki pat povtaryame edni i sasti nesta na parnora stavame banalni trebe ndug nacin na obstuvame smyna podhod ste e dobre inace vsicko e ok drebni no za nykoi vajni nesta celuvki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати